5 criterii după care trebuie să te ghidezi când cumperi regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A

0

Un sistem solar fotovoltaic off-grid este extrem de util pentru casele care vor să devină independente energetic, pentru pensiuni, ferme sau chiar pentru irigații. Aceste sisteme fotovoltaice off-grid sunt dotate cu acumulatori solari, care înmagazinează energia și o pun în funcțiune în momentele de necesitate. Pentru a se putea încărca, acumulatorii au nevoie de regulatoare, așa cum sunt aceste regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A.

  1. Tipul de acumulatori determină tipul de regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A.
Regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A preț

Regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A

Există două tipuri de baterii solare: baterii cu electrolitul din interior sub formă de masă vâscoasă și baterii plumb-acid, cu electrolidul sub formă de acid sulfuric diluat cu apă. Aceste regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A au avantajul că sunt potrivite atât pentru acumulatorii de tip AGM, cât și pentru cei realizați după tehnologia GEL.

  1. Capacitatea acumulatorilor determină tipul de regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A.

După criteriul ”cât e sacul, atât și peticul”, un acumulator solar de capacitate mare are nevoie de un regulator potrivit, care să îi ofere o încărcare în perfecte condiții de siguranță. Aceste regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A sunt potrivite pentru sistemele solare fotovoltaice existente în gospodării sau pensiuni.

  1. Când optăm pentru regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A trebuie să avem garanția durabilității.

Regulatoarele pentru baterii solare trebuie să controleze încărcarea și să prevină supraîncărcarea și defectarea bateriior. Aceste regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A au o durabilitate mare datorită rezistenței la supraîncărcare și la coroziune.

  1. Portabilitatea, un element esențial când vorbim de regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A.

Bateriile solare sunt destul de grele, astfel că măcar regulatorul trebuie să aibă o greutate mică, pentru a facilita transportul. Aceste regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A au o greutate de 4kg și pot fi ușor mutate oriunde.

  1. Regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A – contează cum le fixăm?

Pentru a încărca acumulatorii într-un mod cât mai sigur, aceste regulatoare pentru baterii solare fotovoltaice şi eoliene 230V-12V-35A pot fi fixate pe perete, dar și în podea, fiind prinse cu patru șuruburi incluse în kit.

Descrierea regulatorului de încărcare pentru baterii solare MasterVolt 230V-12V-35A

Bateriile solare sunt indispensabile în sistemele fotovoltaice, întrucât ele au capacitatea de a stoca energia electrică şi de a o redă atunci când generatorul nu mai o mai poate produce, adică în condiţii de vreme nefavorabilă. Pentru a putea fi utilizate însă, bateriile solare necesită încărcare, această putându-se face numai cu ajutorul regulatoarelor de încărcare. Regulatorul de încărcare pentru baterii solare MasterVolt 230V-12V-35A este ideal atât pentru încărcarea acumulatorilor de tip AGM, sau a celor realizaţi după o tehnologie GEL. Rezistent la supraîncălzire şi la coroziune, regulatorul de încărcare pentru baterii solare MasterVolt 230V-12V-35A este portabil şi poate fi transportat oriunde, în funcţie de nevoi, oferind o încărcare completă şi sigură a acumulatorilor. Regulatorul de încărcare pentru baterii solare MasterVolt 230V-12V-35A poate fi fixat pe perete, dar şi în podea, cu ajutorul unor patru şuruburi incluse.

Mai multe detalii despre acest regulator de încărcare pentru baterii solare MasterVolt 230V-12V-35A, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns