5 motive să investeşti într-un sistem fotovoltaic eolian pentru recolta ta agricolă

1
Sistem fotovoltaic hibrid cu eoliană 8KW-Hi-QVM

Sistem fotovoltaic hibrid cu eoliană 8KW-Hi-QVM

Din păcate, agricultura este o ramură exploatată mult mai puţin decât ar trebui. Ţara noastră dispune de soluri foarte fertile, iar agricultura poate da roade bogate, dacă ştim cum să profităm de bogăţiile naturale.

Agricultura de tip modern dă recolte productive şi se bazează pe utilizarea de maşinării tehnologizate. De asemenea, investitorii care practică agricultura de tip extensiv aleg să folosească un sistem fotovoltaic cu eoliană pentru agricultură, iar motivele sunt de înţeles.

 Cele mai mari 5 avantaje ale unei instalaţii hibride de acest fel sunt următoarele:

1. Sistemele hibride cu fotovoltaice și eoliene nu poluează mediul

Acesta este un factor foarte important pentru persoanele pentru care agricultura este şi o pasiune, nu doar o afacere. Este foarte important ca mecanismul de producere al electricităţii să nu dăuneze mediul, iar acest sistem fotovoltaic cu eoliană este eco-friendly.

2. Sistemele hibride sunt eficiente

Aceste sisteme nepoluante dau un randament bun, fiind utile pentru producerea energiei electrice pentru pompele care produc apa necesară la irigat. Instalaţia asigură 20 kWh de producţie medie zilnică anuală de la panourile fotovoltaice electrice, iar acumulatorii stochează cu brio 10,8 kWh. Eoliana Idella Flyboy produce 600Wh în situaţia în care vântul bate cu o viteză de 11 m/s, iar în câmp viteza vântului deseori nu reprezintă o problemă.

3. Sistemele cu fotovoltaice și eoliene sunt durabile

Această instalaţie hibrid este o investiţie în viitor, pentru că panourile solare au un randament garantat de 25 de ani. De asemenea, eoliana, acumulatorii şi regulatorii de încărcare baterii primesc o garanţie la cumpărare de 2 ani.

4. Aceste sisteme hibride asigură o oarecare independență

Atunci când cumpăraţi un sistem fotovoltaic cu eoliană pentru agricultură nu depindeţi de activitatea centralelor, ci doar de eficacitatea propriului sistem. Bineînţeles, trebuie ca vântul şi soarele să fie prezenţi, dar sistemul  produce energie electrică chiar dacă este prezent doar un factor natural.

5. Sistemele hibride sunt econome

Aceste instalaţii sunt econome şi reprezintă o investiţie de durată. Nu veţi mai cheltui bani pe facturi, căci energiile solară şi eoliană sunt gratuite şi vă veţi amortiza în timp cheltuiala.

Aşadar, dacă doreţi calitate, durabilitate şi economii pentru recolte, atunci cu siguranţă un sistem fotovoltaic hibrid este o alegere inspirată.

Descrierea sistemului fotovoltaic hibrid cu eoliană 8KW

Sistemul fotovoltaic hibrid cu eoliană 8KW este un sistem monofazat ce aduce împreună un sistem fotovoltaic cu un sistem eolian. Avantajele achiziţionării unui astfel de sistem hibrid fotovoltaic cu eoliană sunt multiple: obţinerea energiei electrice într-un mod ecologic, prietenos cu mediul, folosirea unor surse regenerabile şi inepuizabile cum sunt energia solară şi energia eoliană, economia pe termen lung la facturile de energie electrică, investiţia iniţială fiind unică şi se amortizează suficient de repede, fiind un sistem eficient şi bine dimensionat.

Mai multe detalii despre produs şi despre alte sisteme nepoluante de producere a energiei electrice găsiţi pe esolar.ro

httpv://www.youtube.com/watch?v=c5jtDZ-MFZc&feature=youtu.be

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Invertor panouri solare Victron uşor de folosit | eSolar.ro

Lasa un raspuns