5 utilizări ale unor baterii solare 12V-60Ah pentru panouri fotovoltaice

1

Acumulatorii solari sunt meniți să înmagazineze la loc sigur energia electrică produsă de panourile fotovoltaice. Folosind baterii solare 12V-60Ah pentru panouri fotovoltaice de calitate înaltă, cu rezistență mare la scurgeri, nu doar că vom proteja natura și vom avea independență energetică, dar vom scădea semnificativ costurile la factura de energie electrică. Acumulatorii sunt utili în multe medii, cum ar fi:

1. Baterii solare 12V-60Ah pentru panouri fotovoltaice asigură independenţă energetică în vacanţele cu rulota

Baterii 12V-60Ah pentru panouri solare fotovoltaice preț

Baterii 12V-60Ah pentru panouri solare fotovoltaice Varta LAD60 AGM Deep-Cycle

Vacanțele cu rulota pot fi un chin dacă nu se asigură necesarul de electricitate. Cu panouri solare și baterii este simplu de produs și înmagazinat energia electrică. Aceasta poate fi folosită ulterior pentru diverse aplicații: încărcarea telefoanelor, a laptopului, funcționarea unui cuptor, a unei plite electrice, televizor, frigider etc.

2. Cu baterii solare 12V-60Ah pentru panouri fotovoltaice scapi de grija electricității pe yacht

Yacht-urile sunt un mijloc de călătorie poate un pic mai incitant decât rulotele, pentru că deplasarea se face pe apă. Panourile solare sunt varianta la îndemână pentru producerea electricității pe un yacht, fiindcă razele soarelui sunt foarte puternice în largul apei. Bateriile solare înmagazinează electricitatea, iar ea poate fi folosită zi și noapte.

3. Se pot folosi baterii solare 12V-60Ah pentru panouri fotovoltaice în bărci cu electromotor

Bărcile cu electromotor au nevoie de electricitate pentru a funcționa. Acumulatorii solari 12V-60Ah încărcați de la panourile solare pot asigura rezerve de energie enorme pentru folosirea într-o barcă electrică.

4. Cu baterii solare 12V-60Ah pentru panouri fotovoltaice avem independență energetică în familie, cu sistemul solar fotovoltaic

Un sistem solar fotovoltaic off-grid cu acumulatori poate asigura independența energetică a unei familii, iar aceasta își poate diminua până la 0 factura de electricitate. Ziua se poate folosi energia produsă direct de panouri, iar noaptea se pot pune în funcțiune rezervele de energie din baterii solare 12V-60Ah pentru panouri fotovoltaice.

5. Sistemele eoliene pot profita de beneficiile unor baterii solare 12V-60Ah pentru panouri fotovoltaice

Și sistemele eoliene sau cele hibrid (cu eoliană și panouri solare) pot avea în componeța lor baterii solare 12V-60Ah pentru panouri fotovoltaice. Surplusul de energie produsă de eoliană poate fi păstrat cu ajutorul acestor acumulatori durabili Varta. Sistemele eoliene sunt de folos în zonele unde vântul bate destul de des, mai ales pe câmp, în sistemele de irigații electrice.

Descriere acumulatori solari Varta LAD60 AGM Deep-Cycle

Acumulatorii solari Vartă LAD60 AGM Deep-Cycle au fost dezvoltaţi special pentru ultimele modele de bărci cu electromotor, yachturi, rulote, sisteme fotovoltaice, eoliene şi foloseşte tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat). Din acest motiv bateria poate să pună la dispoziţie rezerve de energie enorme cu care poate alimenta numeroşi consumatori electrici pe întreagă ei durata de funcţionare. Datorită autodescarcarii minime, se pretează perfect şi pentru utilizarea sezonală şi nu necesită întreţinere.

Mai multe detalii despre acești acumulatori solari Varta LAD60 AGM Deep-Cycle, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Baterii 12V-150Ah pentru sisteme hibride | eSolar.ro

Lasa un raspuns