Obţii apă caldă la preţuri mici şi faci economii cu un kit solar termic

1

Economiile într-o familie fac parte din viaţa de zi cu zi. Mereu căutăm noi metode de a economisi bănuţi, însă secretul constă de fapt în investiţia inteligentă în sisteme moderne şi econome pentru locuinţa noastră.

Profită de energia solară! Este gratuită!

Kit solar termic cu 4 panouri solare plane germane preț

Kit solar termic cu 4 panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54

Tuturor ne plac lucrurile gratuite, fie că este vorba despre bunuri sau servicii. Din fericire, acesta a fost principiul după care s-au ghidat şi cei care au inventat sisteme alternative termice sau fotovoltaice. Aşadar, dacă investim inteligent putem profita de electricitate, apă caldă şi căldură pentru locuinţa noastră în mod gratuit, pentru o durată foarte mare de timp.

Toate aceste instalaţii care funcţionează pe baza energiei solare sunt excelente ajutoare pentru economii într-o gospodărie. Investiţia iniţială se recuperează rapid, căci odată achiziţionat sistemul nu mai aveţi nevoie de nimic pentru a vă putea asigura confortul.

Un kit solar termic, secretul pentru a obține apă caldă la prețuri mici

Un kit solar termic precum cel cu 4 panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54 este ideal pentru orice casă. Acest kit solar termic nu prezintă boiler şi tocmai de aceea aveţi nevoie de unul cu două serpentine deja montat în locuinţă. Partea bună este că veţi putea folosi o serpentină pentru apa caldă menajeră, iar pe cealaltă pentru încălzirea cu o centrală termică.

Pentru a obţine apă caldă la preţuri mici aveţi nevoie de garanţia că tehnologia sistemului este una care funcţionează fără a fi dependentă de alţi factori externi. Aşadar, tehnologia solară este una independentă, căci nu are legătură nici cu reţeaua de apă caldă şi nici cu cea de electricitate, necesară dacă folosiţi un boiler electric.

Durabilitatea unui kit solar termic înseamnă economie?

Cu siguranţă! Nimic nu poate fi mai supărător decât să achiziţionaţi un sistem cu un preţ care nu poate fi neglijat, iar după o perioadă scurtă de timp să constataţi că necesită reparaţii. Această risipă de bani trebuie împiedicată şi trebuie să alegeţi de la început un kit solar termic pentru apă caldă la preţuri mici de calitate, cu o rezistenţă mare în timp.

Cele patru panouri solare plane IFST2.05 (8,20 m²) sau IFST 2,54 (19,2 m²) ale sistemului valorifică înalta tehnologie germană, fiind de o calitate superioară. Nici celelalte componente nu sunt mai prejos (staţia solară, controlerul diferenţial solar şi accesoriile), împreună constituind un kit solar termic foarte durabil, care ne oferă atât calitate, eficienţă, cât şi rezistenţă în timp şi economie.

Prezentare kit solar termic pentru apă caldă cu 4 panouri solare IFST 2,05/2,54

Kitul solar termic cu patru panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54 este un sistem de încălzire ideal pentru case, vile sau duplexuri, și are rolul de a încălzi apa menajeră din locuință cu ajutorul energiei captate de la soare. Acest kit solar termic dispune de patru colectoare solare plane Idella Family Standard, o stație solară cu consum redus de energie, un controler și un set de bază pentru instalarea pe acoperiș. Acest kit solar termic este indicat în cazul locuințelor care au deja montat un boiler, însă acesta trebuie să prezinte două serpentine, una pentru încălzire cu sistem solar, iar cealaltă pentru încălzire cu centrala termică.

Mai multe informații despre acest kit solar termic sau despre alte kituri cu panouri solare plane fără boiler găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Aport la încălzirea casei cu un kit solar | eSolar.ro

Lasa un raspuns