Folosiţi o lampă cu led pentru grădină şi profitaţi de multiple avantaje

1

Iluminatul este o necesitate în fiecare gospodărie. Atât curtea, cât şi grădina unei locuinţe trebuie iluminate coespunzător, pentru a garanta siguranţa noastră şi a celor dragi.

O lampă cu led pentru grădină, ideală în orice gospodărie

Lampă cu led pentru grădină preț

Lampă cu led pentru grădină Idella Sirius SLI011005

O lampă cu led este o unealtă excelentă pentru orice casă. Cum iluminatul este obligatoriu, este ideal să alegeţi sisteme cât mai eficiente şi econome. Lămpile cu led sunt din ce în ce mai apreciate şi asta se datorează multiplelor avantaje pe care le prezintă. Aceste instrumente pentru iluminat sunt foarte eficiente şi oferă lumina de care avem nevoie în timpul nopţii.

Faţă de becurile cu neon, o lampă cu led are avantajul de a lumina în permanenţă, fără pauze. În plus, becurile cu led sunt mult mai rezistente la şocuri, nu se sparg, deci sunt ideale pentru a face faţă condiţiilor meteorologice din tot parcursul anului în grădina proprie. Fiind economă şi durabilă, dar şi „eco-friendly”, această lampă cu led care se poate conecta la sistemul fotovoltaic este o investiţie inteligentă, de viitor.

De ce să alegi o lampă cu led pentru grădină Idella Sirius SLI011005?

Iluminatul grădinii proprii trebuie să reprezinte o prioritate, aşa că trebuie să alegem în primul rând calitatea. Iluminatul cu lampă cu led Idella Sirius SLI011005 este o alegere excelentă, care vă va aduce doar beneficii în timp.

În primul rând, această lampă cu led pentru grădină este extrem de eficientă, funcţionând cu o tensiune de 230 V care ne garantează necesarul de lumină din curtea proprie pe timpul nopţii. Lămpile se pot alimenta cu energia solară produsă de panourile fotovoltaice, deci nu afectează în niciun fel mediul înconjurător.

Lampa cu led pentru grădină Idella Sirius SLI011005 are un consum mai mic decât sistemele tradiţionale de iluminat şi luminează continuu, nu ca becurile cu neon care se aprind şi se sting în mod repetat, de câteva zeci de ori pe minut.

Durabilitatea lămpii Idella Sirius contribuie la alegerea acesteia de către cumpărători, iar acest criteriu aduce un avantaj în plus. Becurile cu led sunt mai durabile decât cele normale, nu se sparg, fiind rezistente la apă şi praf. Aşadar, aceste lămpi sunt ideale pentru iluminatul grădinii, căci rezistă fără dificultăţi chiar şi condiţiilor climatice nefavorabile.

Aşadar, o lampă cu led pentru grădină din seria Idella Sirius este o variantă foarte avantajoasă pentru iluminat. Veţi profita de eficienţă, durabilitate şi economie cu o singură lampă cu led prietenoasă cu mediul înconjurător.

Descriere lampă cu led pentru iluminat gradina Idella Sirius SLI011005

Spre deosebire de becurile cu neon, care se aprind și se sting de câteva zeci de ori pe minut, cele cu led luminează încontinuu, sunt mai rezistente și nu se sparg. Becurile cu led se pot recicla, în timp ce becurile cu neon sunt considerate deșeuri toxice, întrucât conțin mercur. Avantajele tehnologiei cu led nu se opresc însă aici, acestea având capacitatea de a reduce consumul de energie electrică și, mai mult de atât, ele se pot alimenta și cu energie solară produsă de panourile fotovoltaice. Lampa cu led pentru grădină Idella Sirius SLI011005 este ideală pentru montarea pe stâlpii de iluminat public, oferind o eficiență ridicată și niveluri înalte de luminozitate și intensitate. Funcțională la o tensiune de 230 V, această lampă cu led economică este realizat din aluminiu și are o rezistență mare la praf și apă.

Mai multe informații găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Energie regenerabilă cu lampă cu LED-uri 12V | eSolar.ro

Lasa un raspuns