Economiseşte spaţiul folosind un microcontroler solar electronic compact

1

Cu toţii suntem foarte rezervaţi în ceea ce priveşte spaţiul din locuinţă şi nu o dată ne-am pus problema că parcă fiecare cameră pare prea aglomerată, că în bucătărie nu este loc liber pentru o masă cu toţi prietenii sau că în debara nu mai încape absolut nimic. Este normal, toţi ne confruntăm cu această problemă şi tocmai de aceea refuzăm să mai achizioţionăm lucruri care ocupă mult spaţiu.

Un sistem termic solar nu ocupă însă mult spaţiul, pentru că panoul solar este amplasat pe acoperiş sau pe sol, fără să implicăm spaţiul din interiorul casei. Totuşi, pentru un sistem solar de producere a apei calde avem nevoie să păstrăm în casă boilerul şi alte accesorii. Iar când, în sfârşit, vine vorba şi despre regulatorul solar, deja ne rugăm să fie cât mai mic, să fie uşor de montat, de preferabil pe perete, ca să ştim mereu unde este, fără să ne încurce în treburile casnice.

Caracteristici ale acestui microcontroler solar electronic DeltaSol BS Plus

Microcontroler electronic solar DeltaSol® BS Plus preț

Microcontroler solar electronic DeltaSol® BS Plus

Acest microcontroler solar electronic DeltaSol BS Plus îndeplineşte toate aceste calităţi, fiind un aliat de încredere pentru acele persoane carora le plac lucrurile compacte şi uşoare de folosit.

Acest microcontroler solar electronic are dimensiuni extrem de mici, de 172x110x49 mm, care îl fac să fie simplu de mânuit. Totuşi, dacă aveţi impresia că fiind atât de mic îl puteţi rătăci prin casă, aşa cum des ni se întâmplă cu cheile sau telefonul, aflaţi că nu este deloc aşa. De ce? Răspunsul este simplu: microcontrolerul se fixează pe perete şi se accesează simplu, aflat în poziţie verticală.

Carcasa din plastic, PC-ABS și PMMA este durabilă şi dacă păstraţi unealta fixată pe perete nu poate păţi niciun accident şi nu se poate deteriora.

Ușurința utilizării unui microcontroler solar electronic

Acest microcontroler solar electronic compact are trei butoane care trebuie apăsate pentru a da comenzi, facilitându-se astfel controlarea de către cumpărător a sistemului. Display-ul de monitorizare deţine 8 simboluri pentru indicarea stării de control, afişând în permanenţă informaţii despre cantitatea de căldură, viteza pompei, detalii despre termostat etc.

Fabricat în Germania, acest microcontroler solar electronic compact poate avea un numar maxim de 2 storcătoare şi 2 colectori, fiind un gadget excelent pentru monitorizarea vitezei pompei şi a volumului de căldură a instalaţiei termice solare.

Descriere microcontroler solar electronic DeltaSol® BS Plus

Acest microcontroler solar electronic termic DeltaSol BS Plus este pre-programat pentru diferite sisteme hidraulice de bază și este echipat cu funcție care controlează viteza pompei și cantitatea de căldură. Acest microcontroler solar electronic are în plus o funcție de control pentru termostat și este echipat cu Resol VBus pentru comunicații de date. Acesta permite comunicare paralelă între module, PC sau datalogger. Regulatorul solar poate fi ușor de configurat cu PC-ul folosind softul RESOL Servicecenter. Temperaturile în anumite intervale orare pot fi reglate independent utilizând funcția de termostat integrat și ceasul în timp real. Certificat TUV!

Mai multe detalii despre acest microcontroler solar electronic DeltaSol® BS Plus, dar și despre alte tehnologii solare termice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Economii cu panou solar termic şi boiler solar | eSolar.ro

Lasa un raspuns