Foloseşte pentru sistemul solar panouri fotovoltaice premium IPMU

0

Un sistem solar fotovoltaic este o investiţie în viitorul unei case rezidenţiale sau al unei ferme. Energia electrică produsă de panourile solare poate fi folosită pentru toate activităţile obişnuite, facturile lunare reducându-se considerabil.

Panouri fotovoltaice premium, esențiale unui sistem fotovoltaic

Panouri fotovoltaice premium preț

Panouri fotovoltaice premium IPMU-285W

Un sistem solar nu poate funcţiona fără panouri fotovoltaice premium de calitate. Practic, panourile sunt cele care captează energia soarelui şi o convertesc în electricitate. Fie că sunt monocristaline sau policristaline, panouri fotovoltaice premium îşi aduc aportul de electricitate pentru orice locuinţă.

Un sistem fotovoltaic trebuie să cuprindă toate componentele pentru a putea funcţiona. Fiecare element este important şi indispensabil producerii de electricitate. Rolul acestor panouri fotovoltaice premium este de a capta şi transforma energia solară în electricitatea trimisă în reţea de către invertor. Bateriile înmagazinează surplusul de energie, în timp controlerul previne supraîncărcarea acumulatorilor. Toate aceste elemente trebuie să fie montate adecvat pentru a putea pune în funcţiune sistemul fotovoltaic nepoluant.

Alegi panouri fotovoltaice premium de calitate şi beneficiezi de durabilitate şi eficienţă

Alegerea unor panouri fotovoltaice premium de calitate încă de la început este un start excelent pentru confortul casei. O locuinţă echipată cu un sistem solar fotovoltaic nu va plăti facturi costisitoare la final de lună şi nici nu va afecta prin acţiunile ei natura.

Aceste panouri fotovoltaice premium IPMU-285W sunt o alegere ideală dacă doriţi energie electrică în gospodăria proprie. Aceste panouri au un randament garantat de minimum 25 de ani, având o eficienţă de 17.15%. Cele 60 de celule în serie de tip monocristalin sunt eficiente şi durabile, contribuind la randamanentul mare pe care îl prezintă sistemul fotovoltaic.

Descriere panouri fotovoltaice premium monocristaline IPMU-285W

Panourile fotovoltaice solare premium Idella Power Mono Ultimate de 285W sunt folosite atât la case rezidențiale cât și la ferme. Aceste panouri fotovoltaice premium monocristaline sunt compuse din 60 de celule de dimensiune 156×156 mm fiecare. Eficiența acestor panouri solare fotovoltaice este de 17,15%! Modulele monocristaline sunt excelente pe lumină difuza. Este ideal pentru adepții sistemelor de tip ECO. Precum și alte puteri din aceasta gama de panouri premium, și acesta este asigurat timp de 2 ani de catre firmă de asigurari ERGO din Germania.

Mai multe informații despre aceste panouri fotovoltaice premium monocristaline IPMU-285W, dar și despre alte panouri fotovoltaice monocristaline găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns