Beneficiază de un randament mare cu pachetul cu panouri solare plane cu puffer pentru încălzire

0

Există numeroase variante de sisteme sau instalaţii pentru a încălzi un imobil, aşa că trebuie să ne informăm foarte bine înainte de a face o alegere. Trebuie să avem garanţia că pachetul ales este eficient, de durată şi econom.

Un pachet solar cu panouri solare plane cu puffer pentru eficienţă energetică este o adevărată comoară. Eficacitatea setului este garantată, aşa că veţi beneficia în mod cert de căldura necesară pentru încălzirea unui imobil mare.

Acest sistem se foloseşte împreună cu o centrală termică (pe lemne, peleţi, gaz) şi are un randament mare pentru un imobil, datorat calităţii înalte a puffer-ului cu 2 serpentine de 2.500 de litri.

Pachet cu panouri solare plane cu puffer pentru eficienţă energetică

Pachete panouri solare plane cu puffer preț

Pachete panouri solare plane cu puffer 40×1 – 2500.2PF

Un puffer se poate întâlni şi sub alte denumiri, precum: acumulator, rezervor de acumulare, vas tampon de agent termic etc. Rolul acestei componente este precis, un puffer fiind o acumulare termică inerţială de agent de căldură montat între cazanul de combustibil şi instalaţia pentru încălzit din posesie.

Utilizarea unui puffer într-un asemenea sistem pentru încălzire ne aduce numeroase avantaje. Astfel, autonomia de ardere poate creşte cu 30%, instalaţia este sigură, iar în acelaşi timp se face economie de combustibil. Fie că sistemul de încălzire este pe bază de lemne, peleţi sau gaz, prezenţa puffer-ului în instalaţie va determina un consum de materie primă mai mic şi astfel vom beneficia de un randament mai mare cu resurse mai puţine. De asemenea, vom salva bani importanţi şi ne vom amortiza rapid cheltuiala de achiziţionare a pachetului cu panouri solare plane cu puffer.

Pufferul crește randamentul sistemului termic de panouri solare plane cu puffer

Pachetul solar cu panouri solare plane cu puffer are un randament mare şi datorită celor 40 de panouri solare plane Idella Smarty One, fabricate în Germania. Aceste panouri receptează şi valorifică razele soarelui, astfel că mediul înconjurător nu este poluat şi costurile ulterioare sunt minime, căci energia solară este gratuită şi inepuizabilă.

Acest pachet solar panouri solare plane cu puffer pentru eficienţă energetică cuprinde şi alte componente utile, precum: suporţi de prindere a panourilor pe acoperiş, seturi de conectare a panourilor, staţie solară cu grup de pompare complet echipat, controler, bidoane glycol şi vas de expansiune. Toate acestea sunt elementare pentru o instalaţie de producere a energiei termice într-un mod eficient, cu costuri minime şi fără a afecta natura.

Prezentare pachet panouri solare plane cu puffer pentru încălzire 40×1 – 2500.2PF

Eficiența energetică înseamnă energie curată. De aceea, dacă sunteți în căutarea unor soluții fiabile și eficiențe pentru locuința dumneavoastă, nu ezitati sa apelati la sursele de energie regenerabila. Acest pachet panouri solare plane cu puffer are 40 de panouri solare plane Idella Smarty One, producție germană, cu o garanție de cinci ani și un puffer cu două serpentine de 2.500 litri cu o garanție de doi ani.

Mai multe informații despre acest pachet cu panouri solare plane cu puffer 40×1 – 2500.2PF, dar și despre alte seturi de panouri solare plane cu boiler găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns