Panouri solare plane pentru apă caldă fabricate în Germania – Idella Smarty One

0
Panouri solare plane germane Idella Smarty One ISMO preț

Panouri solare plane germane Idella Smarty One ISMO

Odată ce aţi hotărât să optaţi pentru o sursă alternativă a încălzirii rapide şi eficiente a apei calde menajere, nu uitaţi să luaţi în calcul unii factori foarte importanţi ce ţin de instalarea unui kit solar termic. Montarea acestora trebuie făcută numai de profesionişti, pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de un sistem fiabil. Racordarea colectoarelor este posibilă atât pe partea dreaptă, cât şi pe cea stangă, având posibilitatea să legaţi până la patru panouri solare plane în serie. În acest mod, se pot combina oricâte câmpuri de panouri solare plane Smarty One doriţi.

De asemenea, dacă doriţi să reduceţi costurile de montare şi cele de instalare la minimum, folosiţi accesorile hidraulice disponibile în comerţ pentru racordarea panourilor. Chiar dacă este vorba despre instalarea pe acoperişuri sau fixarea pe sol sau console pe pereţi – datorită sistemului de montare rapidă de la Idella, se poate obţine orice fel de utilizare a acestor panouri solare plane Smarty One.

Mai mult, fixarea şi conectarea se realizează la toate tipurile de montare cu aceleaşi componente. În mod suplimentar, se simplifică montarea colectoarelor solare prin forma constructivă compactă şi prin greutatea modulară redusă a acestor panouri solare plane germane Smarty One.

Panouri solare plane germane Idella Smarty One

Aceste panouri solare plane germane Idella Smarty One – ISMO sunt fabricate integral în Germania, şi au o garanţie de cinci ani. Sunt folosite în instalaţiile solare pentru apa caldă menajeră sau/şi aport la încălzire. Conţin câte patru şuruburi şi patru suporţi pentru prinderea rapidă pe acoperiş înclinat (tabla, ţiglă, solzi).

Panouri solare plane Idella Smarty One

  • Panouri solare plane de calitate fabricate integral in Germania;
  • Panourile solare au o garanție de 5 ani;
  • Aceste panouri solare plane Idella Smarty One se folosesc în instalațiile solare pentru apă caldă menajeră sau/și aport la încălzire;
  • Un panou solar plan Idella Smarty One conține 4 șuruburi și 4 suporți pentru prinderea rapidă pe acoperiș înclinat (tablă, țiglă, solzi).

Mai multe informații despre aceste panouri solare plane germae Idella Smarty One și despre alte panouri solare termice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns