Panourile solare electrice IPPP-250W — panourile solare fotovoltaice policristaline de mare randament

0

Panourile solare fotovoltaice policristaline au un avantaj major: prețul. Pentru că sunt relativ ușor de fabricat, panourile solare fotovoltaice policristaline se numără printre cele mai accesibile tehnologii solare.

Potrivit specialiștilor, acest tip de panouri au o eficiență de conversie a luminii solare în energie electrică cuprinsă între 12% și 12,5%, acest lucru însemnând că ele vor genera, la fiecare metru pătrat de panou expus la soare, între 120 W și 125 W de energie electrică.

Diferența între panourile solare fotovoltaice policristaline și modulele monocristaline

Panourile solare fotovoltaice policristaline preț

Panourile solare fotovoltaice policristaline IPPP-250W

Aparent, diferența dintre celule fotovoltaice utilizate la panourile monocristaline și policristaline ține de culoare (cele mono sunt negre, iar cele poli sunt albastre), însă diferența între cele două ține și de alte aspecte.

Panourile solare fotovoltaice policristaline diferă de cele monocristaline în principal prin materialele folosite în fabricarea lor și procesul de fabricare în sine. Celulele monocristaline au un singur cristal, iar cele policristaline au, evident, structuri cristaline multiple, astfel încât sunt ușor de fabricat.

Monocristalin sau policristalin?

Desigur, calitatea panoului are o importanță covârșitoare în alegerea unui panou solar, însă nu trebuie să uităm că ambele tipuri de panouri utilizează tehnologii cu eficiență dovedită, astfel încât nu ar trebui să fim puși în situația de a alege între cele două.

Important e să existe un echilibru între fiabilitate și accesibilitate. Dacă vă doriți un sistem solar pentru gospodăria sau pentru firma dumneavoastră, e important să căutați panourile solare fotovoltaice policristaline de calitate și, în același timp, accesibile. Gândiți-vă la următorul aspect: sistemele solare au garanții de până la 25 de ani și, în mod normal, ar trebui să funcționeze timp de peste 30 de ani.

Încă un lucru important — garanția sistemului e valabilă atâta vreme cât firma de la care ați achiziționat kitul solar se află pe piață. Pentru că nu aveți cum să știți ce se va întâmpla în următoarele decenii, e bine să vă gândiți bine dacă firma de la care intenționați să achiziționați sistemul cu panourile solare fotovoltaice policristaline va mai exista în acest timp. Cum puteți ști acest lucru? Compania trebuie să lucreze cu materiale de calitate, să dispună de un personal format din profesioniști și să aibă recomandări din partea clienților.

Scurtă descriere pentru panourile solare fotovoltaice policristaline 250 W

Panourile solare fotovoltaice policristaline Idella Power Poly Premium din gama premium de 250 W au o eficiență de 15,06% ceea ce determină ca orice sistem on-grid sau off-grid să beneficieze de un plus de valoare. Mai mult de atat, au un randament garantat timp de 25 de ani. Indiferent dacă sunt amplasate pe acoperiș sau pe sol, panourile solare fotovoltaice policristaline pot genera suficientă energie atât pentru consum propriu cât și dacă sunt cablate la rețeaua națională de electricitate. Sunt panouri ideale pentru sisteme fotovoltaice rezidențiale.

Mai multe informații despre panourile solare fotovoltaice policristaline 250 W și despre alte panouri fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns