Sistemul fotovoltaic sinusoidal de calitate, nedăunător mediului înconjurător

1

Siguranţa noastră şi a mediului înconjurător au o importanţă deosebită. Fiecare persoană îşi socoteşte activităţile întocmai pentru a-i proteja pe cei dragi şi pentru a duce împreună o viaţă liniştită.

Aşa cum fiecare membru constituie o parte indispensabilă în cadrul familiei, la fel se întâmplă şi cu natura. Construită din mai multe elemente esenţiale, natura este ca o familie uriaşă, care are grijă de noi şi ne oferă tot ce este mai bun încă din cele mai vechi timpuri. Natura este cea care ne-a ocrotit, aşa că este momentul să ne arătăm recunoştinţa şi să o protejăm mai mult.

Obţinerea energiei electrice cu un sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW

Sistem fotovoltaic sinusoidal de 2 kW putere instalată preț

Sistem fotovoltaic sinusoidal de 2 kW putere instalată

Din păcate, în fiecare zi gradul de poluare creşte simţitor, iar starea naturii înconjurătoare se deteriorează. Bineînţeles că omenirea este principalul vinovat, deoarece foloseşte iraţional resursele pământului sau distruge mediul. Din dorinţa de a creşte gradul de confort propriu, oamenii au uitat să apere natura şi au început să îi perecliteze starea.

Una dintre cele mai controversate probleme a omenirii în prezent o reprezintă obţinerea energiei electrice. Încetul cu încetul, resursele neregenerabile folosite pentru producerea energiei electrice (cărbuni, petrol, gaze naturale etc.) s-au împuţinat, iar unele teritorii au fost exploatate în totalitate într-un mod ilogic. Toate bogăţiile subsolului au fost extrase şi folosite, iar problemele nu au încetat să apară.

În momentul actual, este primordial ca fiecare să se gândească bine la o altă modalitate de producere a energiei electrice, fără să dăuneze mediului incojurator. Este uşor să distrugem natura, folosindu-i resursele, dar faptul că acestea sunt consumabile este în defavoarea noastră.

Au început să se dezvolte treptat metode alternative de producere a energiei electrice, atât de necesară vieţii cotidiene. Trebuie să ne gândim la resursele naturale alternative, care sunt inepuizabile şi care nu vor putea fi consumate niciodată, precum: soarele, vântul etc. Pentru a putea trăi în linişte, fără grija că distrugem mediul prin activităţile noastre, trebuie să ne orientăm către o sursă de obţinere a energiei electrice nepoluantă.

Sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW nepoluant

Acest sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW pentru natură este o invenţie de excepţie, nefiind poluante. Un sistem fotovoltaic are capacitatea de a converti lumina solară în electricitatea fără de care nu putem vedea viaţa în zilele noastre.

Un sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW putere instalată este o alegere perfectă dacă doriţi să aveţi electricitate într-un mod natural, nepoluant, fără a dăuna mediului. Energia solară folosită este inepuizabilă şi nu necesită nici o altă resursă.

Descriere sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW putere instalată

Acest sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW putere instalată este format din opt panouri solare fotovoltaice policristaline de calitate înaltă, un invertor sinusoidal Phoenix și doi acumulatori solari care vor asigura pe deplin nevoia dumneavoastră de energie electrică în locuință. Acest sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW stand-alone este adresat atât uzului rezidențial, cât și pentru casele de vacanță, cabane și pensiuni mici, locuri în care veți avea nevoie de energie electrică în orice moment.

Acest sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW putere instalată este compus din:

  • Opt panouri solare policristaline premium care produc 6.6 kWh pe zi, medie zilnica anuală. În mod sigur produc mai mult vara, însă trebuie să luăm în calcul și vremea nefavorabilă de iarnă;
  • Acumulatori solari VARTA AGM de 12 volti, 150 amperi care vor stoca până la 3.6 kWh pentru consumul de noapte;
  • Invertorul sinusoidal Victron de 3 kW permite utilizarea acestui sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW cu un vârf de consum până la 3000 W;
  • Regulatorul de încărcare a bateriilor solare MPPT ridică performanța sistemului, mai mult de atât, prelungește durata de viață a acumulatorilor solari.

Specialistii recomandă încărcarea acumulatorilor solari o dată pe lună la 100%, fie cu un generator, fie de la rețea pentru a proteja bateriile și pentru a prelungi durata de viață. Pentru montaj cu personal calificat apelați la solar-service.ro.

Mai multe detalii despre acest sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW, dar și despre alte sisteme fotovoltaice independente găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Sistem solar cu puffer economy pentru apă caldă | eSolar.ro

Lasa un raspuns