Descoperă ce avantaje are o centrală pe peleţi 30kW cu generator de tip „Marina”

1

Încălzirea unei locuințe reprezintă o activitate necesară în fiecare an, iar pentru că tehnologia își spune cuvântul chiar și în acest domeniu, producătorii vin cu soluții practice, moderne și mult mai economice față de cele clasice.

Astfel, o centrală pe peleţi 30kW este o variantă de încălzire pentru orice locuință, iar mulțumită dotărilor, poate satisface nevoile chiar și celor mai pretențioși utilizatori. Generatorul de tip ”Marina” este doar una dintre aceste dotări ce poate face o centrală pe peleţi 30kW un aliat de nădejde în sezonul rece.

O centrală pe peleţi 30kW Idella Ignis, soluţia salvatoare pentru familiile ce vor să facă economii

Centrală pe peleţi 30kW Idella Ignis preț

Centrală pe peleţi 30kW Idella Ignis

Aspectul economic joacă un rol important în orice familie, iar în sezonul rece costurile de încălzire a unei locuințe pot căpăta cote alarmante. Acest lucru poate fi observat în special dacă nu este utilizată o soluție de încălzire economă precum o centrală pe peleţi 30kW.

O centrală pe peleţi 30kW din gama Idella Igis este soluția ideală pentru orice familie care pune preț pe valoarea banilor. Grație capacității de încălzire, o centrală pe peleţi 30kW poate asigura necesarul termin dintr-o casă fără creșterea costurilor de întreținere sau funcționare.

Cu o centrală pe peleţi 30kW iarna trece fără griji

Iarna nu mai trebuie privită ca acel moment din an în care nu se pot face economii. De acum înainte, când vine vorba de încălzirea locuinței, o centrală pe peleţi 30kW vă poate scăpa de griji fără prea mari bătăi de cap.

Unul dintre marile avantaje pe care o centrală pe peleţi 30kW îl are este reprezentat de tipul de combustibil cu care funcționează. Peleții nu sunt altceva decât rumegușul rezultat din prelucrarea lemnului, care apoi este uscat și comprimat până în momentul în care capătă dublul densității energetice a lemnului verde neuscat. Rezultă astfel un combustibil ieftin și cu o putere mare de ardere pentru o centrală pe peleţi 30kW.

Ce avantaje are un generator de tip „Marina” pentru o centrală pe peleţi 30kW?

O centrală pe peleţi 30kW echipată cu generator de tip ”Marina” va oferi un plus de performanță în orice conjunctură. Generatorul de tip ”Marina” este echipat cu trei serpentine de fum ce ajută la producerea apei calde și căldurii. Principiul de funcționare pentru această centrală pe peleţi 30kW este unul simplu: peleții coboară din pâlnie în tubul superior, iar de acolo este împins în tubul de alimentare al arzătorului.

Descrierea centralei termice pe peleți Idella Ignis 30 KW

Centralele pe peleți sunt sisteme de încălzire utile și confortabile în exploatare, fiind o soluție mai ieftină și mai ecologică pentru încălzirea unei locuințe. Centrală termică pe peleți Idella Ignis 30 KW este un sistem de încălzire cu o putere nominală de 30 kw și care are rolul de a asigură necesarul termic dintr-o casă. Această centrală termică pe peleți dispune de un generator de tip ”Marina”, cu trei serpentine de fum pentru producerea de apă caldă și încălzire. În cazul acestui tip de generator, combustibilul, adică peleții, coboară cu ajutorul gravitației din pâlnie în tubul superior și de acolo este împins în tubul de alimentare al arzătorului.

Pentru mai multe detalii despre această centrală termică pe peleți, dar și despre alte centrale și cazane pe peleți, accesați esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Centrale termice pe lemne de 4kW Rika case mici | eSolar.ro

Lasa un raspuns