Ai grijă de natură! Obţine energia electrică folosind un sistem fotovoltaic cu eoliană

1

Tot mai multe persoane au inceput sa realizeze în zilele noastre un lucru foarte preţios: natura este importantă, iar protejarea ei ne aduce doar avantaje. Nu trebuie să compromitem sănătatea naturii pentru a ne asigura o viaţă îndestulată, ci să existe un echilibru între un mediu înconjurător curat şi traiul nostru decent.

Suntem dependenţi de multe lucruri pentru a putea trăi decent, dar printre cele mai importante lucruri de care avem nevoie zilnic este electricitatea. Depindem de energia electrică pentru a putea folosi diverse gadgeturi, în bucătărie, în agricultură etc.

Totuşi, producerea clasică a enegiei electrice se realizează în centrale care folosesc drept materie primă cărbuni, petrol, gaze naturale. Prin arderea acestor combustibili se degajă în aer substanţe poluante, iar astfel natura este afectată.

Sisteme de producere a energiei electrice prin metode alternative – sistem fotovoltaic cu eoliană

Sistem fotovoltaic cu eoliană 8KW preț

Sistem fotovoltaic cu eoliană 8KW-Hi-QVM

Aşadar, orientarea către sistemele de producere a energiei electrice prin metode alternative a luat amploare şi sperăm să se dezvolte şi pe viitor. Avantajul suprem al unui sistem fotovoltaic cu eoliană nepoluant este acela că nu compromite mediul înconjurător.

Un sistem fotovoltaic cu eoliană 8 kW este un sistem monofazat hibrid, care foloseşte energia solară şi cea eoliană pentru a produce electricitate. Eoliana Idella Flyboy 600W din componenţa setului acţionează în acelaşi fel în care în secolul al VII-lea funcţionau morile de vânt persane, cu palete din mănunchiuri de trestie, care dădeau energia necesară măcinării grăunţelor. Tehnologie avansată ne ajută în aceste vremuri să obţinem electricitate din energia vântului, fără să afectăm mediul înconjurător.

Acest sistem fotovoltaic cu eoliană este nepoluant

De asemenea, acest sistem fotovoltaic cu eoliană nepoluant foloseşte şi energia solară pentru a produce electricitate într-un mod ecologic şi prietenos cu mediul. Soarele şi vântul sunt materii prime nepoluante şi eficiente pentru un sistem fotovoltaic cu eoliană, care este o comoară în gospodărie sau pe câmp, în agricultură.

Instalaţia asigură 20 kWh de producţie medie zilnică anuală de la panourile fotovoltaice electrice, acumulatorii stocând cu succes 10,8 kWh. De asemenea, puteţi beneficia de un plus de energie şi de la eoliana Idella Flyboy, care produce 600Wh în situaţia în care vântul bate cu o viteză de 11 m/s.

Aşadar, acest sistem fotovoltaic cu eoliană hibrid 8 kW este o achiziţie care îmbină nevoile zilnice ale traiului cu respectarea legilor naturii.

Descriere sistem fotovoltaic cu eoliană hibrid 8 kW

Sistemul fotovoltaic hibrid cu eoliană 8 kW este un sistem monofazat ce aduce împreună un sistem fotovoltaic cu un sistem eolian. Avantajele achiziționării unui astfel de sistem hibrid fotovoltaic cu eoliană sunt multiple: obținerea energiei electrice într-un mod ecologic, prietenos cu mediul, folosirea unor surse regenerabile și inepuizabile cum sunt energia solară și energia eoliană, economia pe termen lung la facturile de energie electrica, investiția inițială fiind unică și se amortizează suficient de repede, fiind un sistem eficient și bine dimensionat.

Acest sistem fotovoltaic cu eoliană hibrid 8 kW are următoarele componente: o eoliană Idella Flyboy 600 W, 24 panouri fotovoltaice electrice policristaline 250 W, un invertor de sistem hibrid Victron Quattro 24V 8000 W, șase acumulatori solari Varta LAD150 12V 150Ah și trei regulatori de încărcare Victron MPPT 40Ah.

Asigură 20 kWh producție medie zilnică anuală de la panourile fotovoltaice electrice, acumulatorii pot stoca 10,8 kWh, iar eoliana produce 600 Wh în cazul în care bate vântul 11 m/s. Sistemul fotovoltaic hibrid cu eoliană 8 kW este indicat pentru case cu conectare la rețea.

Mai multe informații despre acest sistem fotovoltaic cu eoliană hibrid 8 kW sau despre alte sisteme hibride fotovoltaice cu eoliene găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Sistem fotovoltaic sinusoidal 2 kW de calitate | eSolar.ro

Lasa un raspuns