Alege kituri solare fotovoltaice de 12 KW putere instalată cu componente de înaltă calitate

1

Kiturile solare fotovoltaice sunt instalații complexe și moderne care transformă energia solară în energie electrică. Un kit solar de 12 KW putere instalată este un kit cu o capacitate mare, perfect atât pentru firme, instituții, hoteluri etc, cât și pentru gospodăriile mari, care au un spirit antreprenor și care știu să profite de orice oportunitate. În viitorul apropiat, dupa ce ANRE va elabora o metodologie în privința comercializării energiei verzi, orice proprietar de sistem solar fotovoltaic de tip on-grid care va introduce în rețea energie verde va fi răsplatit pentru serviciile sale.

Avantajele unor kituri solare fotovoltaice de 12 KW putere instalată

kituri solare fotovoltaice de 12 KW putere instalată prețuri ieftine

Kituri solare fotovoltaice pe rețea de 12 KW putere instalată Symo 12.5-3-M

Un kit solar fotovoltaic este ușor de folosit și foate eficient. O dată montat, kitul va face singur toată treaba: panourile solare vor începe să capteze și să transforme energia solară în energie electrică, în timp ce invertorul o va introduce în rețea. Economiile făcute lună de lună sunt semnificative, pentru că o asemenea instalație folosește energia gratuită și inepuizabilă a soarelui. Pe de alta parte, pentru că nu lasă în urmă deșeuri toxice, gaze periculoase sau alte substanțe periculoase, un kit solar este eco-friendly.

Ce panouri solare să alegem pentru kituri solare fotovoltaice de 12 KW putere instalată?

Panourile solare sunt foarte importante în cadrul unui kit solar fotovoltaic. Cu cât un sistem solar fotovoltaic are mai multe panouri solare, cu atât cantitatea de energie produsă va fi mai mare. De exemplu, aceste kituri solare fotovoltaice de 12 KW putere instalată au 48 de panouri fotovoltaice policristaline IPPP-250, cu o eficiență de 15,06%, aduce sistemului un plus de valoare. Aceste panouri solare au randament garantat vreme de 25 de ani, însă pentru a avea mereu o eficiență mare este necesară curățarea și îngrijirea periodică. Este adevarat că panourile monocristaline au o eficiență ceva mai mare, însă panourile policristaline sunt mai cumparate datorită raportului bun calitate-preț.

Invertorul, un element de baza în sistemele solare fotovoltaice de 12 KW putere instalată

Panourile solare produc curent continuu. Majoritatea aplicațiilor au nevoie însă de curent alternativ. Invertorul face această trecere, introducând energia verde în rețea. Aceste kituri solare fotovoltaice de 12 KW putere instalată conțin un invertor solar tensiune de rețea Fronius de înaltă calitate, lider de piață. Acesta asigură un randament maxim de 98%, fiind durabil și eficient în timp.

Descrierea kiturilor solare fotovoltaice pe reţea de 12 KW putere instalată Symo 12.5-3-M

Kiturile solare fotovoltaice pe reţea de 12 KW putere instalată Symo 12.5-3-M reprezintă soluţia optimă pentru micșorarea facturilor la electricitate, ba mai mult de atât, cu ajutorul cărora cei care le achiziţionează, vor putea obţine profit, prin comercializarea energiei verzi către reţeaua naţională de curent electric. Chiar dacă nouă Lege a promovării energiei regenerabile permite acest lucru, în România nu se poate obţine profit încă din vânzarea energiei regenerabile, întrucât ANRE nu a elaborat deocamdată o metodologie în acest sens. Însă, în viitorul apropiat, aşa cum se întâmplă şi în alte ţări europene, românii ar putea obţine profit cu ajutorul kiturilor solare fotovoltaice pe reţea de 12 KW putere instalată Symo 12.5-3-M. Mai exact, dacă aceste kituri solare on-grid produc mai multă energie electrică decât necesarul de consum propriu al proprietarilor unor astfel de sisteme, aceştia pot vinde excesul de energie către reţeaua de electricitate.

Mai multe detalii despre aceste kituri solare fotovoltaice pe rețea de 12 KW putere instalată și despre tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Acumulator fotovoltaic 12V-200Ah panouri solare | eSolar.ro

Lasa un raspuns