Alege pentru sistemul termic un controler solar compact DeltaSol

1

Dezvoltarea tehnologiei aduce de la sine avantaje şi dezavantaje. Cu toate acestea, apariţia sistemelor de producere a energie electrice sau de încălzire a apei menajere folosiind energii alternative aduce în mod clar beneficii.

Obţine apă caldă la preţuri mici cu un sistem solar termic

Controler solar compact cu certificat cTUVus

Controler solar compact cu certificat cTUVus DeltaSol® BS

Sistemele solare termice pentru obţinerea apei calde menajere sunt o invenţie extraordinară, ideală pentru orice gospodărie. În primul rând este important faptul că aceste instalaţii folosesc energia gratuită şi inepuizanilă a soarelui, deci putem obţine astfel apă caldă la preţuri mici. Lună de lună, facturile vor fi vizibil diminuate.

Pe de altă parte, un sistem solar termic este prietenos cu mediul şi nu produce deşeuri toxice. Puteţi obţine apa caldă necesară în bucătărie sau în baie fără a face niciun compromis: natura este protejată, la fel şi buzunarul.

Un controler solar compact ocupă spaţiu mic, dar are o eficienţă mare

Sistemele solare termice pentru apă caldă sunt perfecte pentru orice locuinţă care doreşte să facă economii, echipându-şi casa inteligent. Fiecare instalaţie termică are nevoie de un controler solar compact. Rolul acestui controler solar compact este acela de a monitoriza în peramanenţă ca sistemul să funcţioneze la parametri optimi.

Un controler solar compact termic este o unealtă practică şi foarte eficientă. Un avantaj al controlerelor solare este spaţiul mic pe care îl ocupă. Un controler solar compact este soluţia ideală pentru locuinţele noastre. Spaţiul liber este foarte important într-o casă şi mereu simţim senzaţia de aglomeraţie. Un sistem solar termic nu ocupă mult spaţiu, căci panourile solare pot fi amplasate pe acoperiş, iar boilerul şi alte componente pot fi puse la subsol.

Controler solar compact DeltaSol, o alegere înţeleaptă

DeltaSol BS, un controler solar compact, are un concept clar de operare şi permite monitorizarea constantă a instalaţiei solare termice. Acest controler este unul de calitate, fabricat în Germania şi primeşte o garanţie de doi ani. Durabilitatea este garantată, deci investiţia merită pe deplin şi este amortizată rapid.

Acest controler solar compact DeltaSol BS se montează pe perete şi se accesează prin intermediul celor 3 butoane. Deoarece dimensiunile sunt de 172x110x49 mm, acesta este un controler solar compact. Displayul pentru monitorizare conţine 16 segmente sau 7 segmente şi 8 simboluri care indică starea sistemului.

Un astfel de controler solar compact este ideal pentru sistemul solar termic. Investiţia într-o asemenea instalaţie este amotizată rapid, căci în acest fel puteţi obţine apă caldă menajeră într-un mod econom, folosind energia gratuită a soarelui.

Prezentare controlere standard pentru panouri solare termice Resol

Controlerul solar termic DeltaSol BS oferă un concept de operare clar și este echipat cu ecran iluminat combinat cu sistem de monitorizare. Pompe și supape permit o alocare imediată a temperaturii, diferențele de temperatura și servomotoare active. Controlerul DeltaSol BS este disponibil în 2 variante, în functie de cerințe. Detalii privind numărul de relee, precum și funcții suplimentare sunt prezentate în tabel.

Mai multe detalii despre acest controler pentru panouri solare DeltaSol şi despre alte tehnologii solare termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Kit solar on-grid 1 kW de reţea pentru familie | eSolar.ro

Lasa un raspuns