Alege un kit solar 15 KW de reţea pentru a asigura necesarul casei de electricitate

0

Fiecare locuinţă are nevoie de electricitate, într-o cantitate mai mică sau mai mare. Pentru gospodăriile mari sau pentru cei care au grădini destinate agriculturii şi electricitatea este necesară, de exemplu, pentru irigaţii, facturile la final de lună nu sunt deloc neglijabile.

Kit solar 15 KW de reţea, o investiţie inteligentă pentru locuinţă

Kit solar 15 KW cu injectare în rețea

Kit solar 15 KW de reţea

Pentru o gospodărie care consumă zilnic o cantitate mare de electricitate, investiţia într-un sistem solar fotovoltaic este una de viitor. Un astfel de sistem are la bază energia gratuită şi inepuizabilă a soarelui, deci un kit solar 15 KW de reţea va produce energie verde la preţuri mici. După o perioadă, investiţia iniţială într-un asemenea kit este amortizată.

Un kit solar 15 KW de reţea on-grid nu are acumulatori solari, deci se poate profita de energia produsă de el doar în timpul zilei, când vremea este favorabilă. Surplusul de energie nu este stocat, ci este injectat în reţeaua naţională. După validarea legii 220, proprietarul de sistem solar fotovoltaic on-grid va fi răsplătit pentru energia electrică produsă de kitul său care este injectată în reţea.

Alege un kit solar 15 KW de reţea cu panouri solare de calitate

Pentru ca un kit solar 15 KW de reţea on-grid să merite investiţia, acesta trebuie să fie compus din panouri solare şi invertor de înaltă calitate. De exemplu, Samil Power SolarLake 15000 TL INT este un kit solar 15 KW de reţea compus din 60 de panouri fotovoltaice policristaline IPPP-250W.

Aceste panouri solare electrice Idella Power Poly Premium 250W au o eficienţă de 15.06%, deci aduc sistemului solar un plus de valoare. Fiind panouri ideale pentru sistemele fotovoltaice rezidenţiale, acestea pot fi montate pe sol sau pe acoperiş şi pot converti cu succes energia solară în energie electrică. În plus, cele 60 de celule în serie IPPP-250W beneficiază de un randament garantat vreme de 25 de ani.

Invertorul solar, indispensabil într-un sistem solar fotovoltaic on-grid

Invertorul solar este o componentă care nu poate lipsi în niciun fel de sistem solar fotovoltaic. Fără invertor, energia produsă de panourile solare nu poate fi folosită de către consumatori. Rolul său este acela de a transforma curentul continuu produs de panourile solare în curent alternativ, necesar reţelei electrice.

Invertoarele de tensiune trifazică on-grid SolarLake 15000 TL INT nu permit pierderi majore de energie şi au o putere nominală de 15600 W, cu o eficienţă de 98%.

Un kit solar 15 KW de reţea poate produce o cantitate de energie de 49,5 kWh, media zilnică anuală. Surplusul poate fi injectat în reţea, iar după validarea legii 220 proprietarul de sistem on-grid poate fi răsplătit pentru energia adusă în reţea.

Descriere kit solar 15 KW de reţea on-grid pentru schema de sprijin SolarLake 15000TL

Acest kit solar 15 KW de reţea pentru schema de sprijin SolarLake 15000TL este compus din 60 de panouri fotovoltaice policristaline și un invertor solar trifazat cu injectare în rețea, având avantajul de a putea fi montat atât pe acoperiș, cât și la sol. Datorită panourilor fotovoltaice policristaline, care au o eficiență ridicată de 15.06 la sută și a invertorului solar trifazat cu putere de 15600 W și eficiență de 98 la suta, acest kit solar 15 KW de reţea on-grid pentru schema de sprijin SolarLake 15000TL oferă un randament maxim și o durată lungă de viață, fiind ideal atât pentru consumul propriu, cât și pentru vânzarea energiei produse, la rețeaua națională de electricitate, după validarea Legii 220, privind promovarea energiei regenerabile.

Mai multe detalii despre acest kit solar 15 KW de reţea on-grid pentru schema de sprijin SolarLake, dar şi despre alte kituri solare fotovoltaice on-grid cu injectare în reţea găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns