Avantajele unor baterii 12V-150Ah pentru sisteme hibrid cu panouri solare fotovoltaice şi turbine eoliene

0

Sistemele solare fotovoltaice sunt instalaţii moderne şi econome de producere a energiei electrice într-un mod independent, folosind drept materie primă energia soarelui. Tot fără costuri şi într-un mod la fel de prietenos cu mediul se obţine electricitatea folosind un sistem eolian, cu turbină, ce valorifică energia gratuită a vântului. Aceste două tipuri de sisteme, solar şi eolian, se pot combina şi poate rezulta un sistem mai eficient, hibrid. Acesta are nevoie de baterii pentru a putea înmagazina energia electrică produsă.

Cu baterii 12V-150Ah pentru sisteme hibrid cu panouri solare fotovoltaice şi turbine eoliene economiile familiei cresc

Baterii 12V-150Ah pentru sisteme hibrid cu panouri solare fotovoltaice şi turbine eoliene preț

Baterii 12V-150Ah pentru sisteme hibrid cu panouri solare fotovoltaice şi turbine eoliene

E lesne de înţeles de ce un sistem hibrid contribuie la economiile familiei: energia solară şi cea eoliană sunt gratuite. Bateriile sunt cele care înmagazinează energia produsă în exces. Aceasta se poate folosi pe timp de noapte. În lipsa unor acumulatori, energia ar putea fie introdusă în reţea, fie pierdută. Practic, acumulatorii contribuie la dozarea energiei electrice într-un mod sigur şi econom. Este esenţial ca bateriile să fie de înaltă calitate, rezistente la şocuri. În acest fel avem garanţia că ele nu vor curge, deci nu vor necesita cheltuieli neprevăzute de înlocuire.

Natura este protejată folosind baterii 12V-150Ah pentru sisteme hibrid cu panouri solare fotovoltaice şi turbine eoliene

O gamă de baterii 12V-150Ah pentru sisteme hibrid cu panouri solare fotovoltaice şi turbine eoliene oferă proprietarului instalaţiei avantajul durabilităţii în timp. Însă nu doar posesorul de kit hibrid este în avantaj, ci şi mediul înconjurtor. Folosind un sistem solar cu eoliană ne rupem de reţeaua naţională, avem independenţă şi nu mai poluăm mediul prin arderea de cărbuni sau gaze naturale, aşa cum se întâmplă în centralele furnizoare de electricitate. Un sistem hibrid cu baterii 12V-150Ah valorfică în mod eco-friendly energia solară şi cea eoliană, fără a crea emisii de gaze toxice sau deşeuri periculoase.

O casă echipată cu sistem fotovoltaic hibrid cu baterii 12V-150Ah este o casă independentă

Independenţa locuinţei noastre este un sentiment uimitor. Foarte mulţi oameni visează să aibă căsuţa lor, undeva departe de zgomotul oraşului, iar un kit solar cu eoliană este o investiţie pe termen lung ce asigură o utilitate indispensabilă casei: electricitatea. Folosind baterii 12V-150Ah pentru sisteme hibrid cu panouri solare fotovoltaice şi turbine eoliene ne sigurăm că vom avea parte de un număr mare de cicluri de descărcare fără riscuri. În acest mod vom avea electricitate pentru orice nevoie.

Scurtă descriere despre aceşti acumulatori de instalaţii solare şi eoliene 12V 150Ah J150 TRJ SG

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descărcare adâncă) reprezintă modelele de anvergură din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate îndelungată şi o performanţă remarcabilă, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate în cadrul unor sisteme care utilizează energie regenerabilă şi pentru care un element cheie îl reprezintă un ciclu de funcţionare cu costuri cât mai reduse. Gama Signature încorporează Tehnologia T2 istoric dovedită, o tehnologie avansată în domeniul bateriilor care asigura o performanţă maximă , o durata de utilizare mai lungă şi energie totală mai mare. Combinaţia unică dintre design şi tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 şi tehnologia patentată Trojan Alpha Plus Paşte măresc atât capacitatea susţinută a bateriilor cât şi amperoră totală care generează o putere mai mare de operare.

Mai multe detalii despre aceşti acumulatori de instalaţii solare şi eoliene 12V 150Ah, dar şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice, găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns