Avantajele unui invertor de rețea trifazic SE 5K SolarEdge

0

Componentele de bază ale unui sistem solar fotovoltaic sunt: panouri foltovoltaice, invertor de rețea trifazic și acumulatori solari. Calitatea fiecărei componente determină eficienţa întregului sistem, aşa că trebuie să alegeţi de la început calitatea.

Pentru a face o investiţie inteligentă, trebuie să ne asigurăm că profităm de trei mari avantaje: durabilitate, eficienţă şi economie.

Durabilitatea, necesară atunci când investim într-un sistem solar fotovoltaic

Invertor de reţea trifazic SE 5K SolarEdge

Invertor de reţea trifazic SE 5K SolarEdge

Pentru a face o investiţie bună, este necesar să alegem produse care nu se strică uşor. Cheltuielile de reparare sau de înlocuire sunt o pierdere de bani, aşa că trebuie să investim în calitate încă de la început.

Un invertor de reţea trifazic eficient, precum SE 5K SolarEdge, are o carcasă extrem de robustă şi de durabilă. Indiferent dacă este montat înăuntru sau afară, acest invertor de rețea trifazic este rezistent chiar şi la cele mai aprige condiţii meteorologice.

Eficienţa, un criteriu esenţial în alegerea unui invertor de reţea trifazic

Cu toate acestea, este necesar să avem nu doar un invertor de rețea trifazic durabil, ci şi unul eficient. Invertoarele din gama SE 5K SolarEdge nu sunt dotate cu transformator, dar totuşi ating un prag de eficienţă de 98%. Cu o putere nominală de 5 kW, aceste invertoare sunt perfecte pentru sistemul solar fotovoltaic.

Aceste invertoare fac conversia energiei electrice de curent continuu nestabilizat care provine de la panourile solare în energie de curent alternativ. Aşadar, un invertor de reţea trifazic face trecerea electricităţii de la panouri la consumator.

Economia, căutată de orice proprietar de sistem solar fotovoltaic

Un sistem solar fotovoltaic este un generator serios de venituri într-o gospodărie. Facturile costisitoare plătite lunar la electricitate vor deveni o amintire. O casă echipată în acest fel este o casă independentă.

Datorită folosirii energiei solare, care este gratuită şi regenerabilă, un sistem fotovoltaic înseamnă economie. Acest invertor de reţea trifazic din gama SE 5K SolarEdge este ideal pentru instalaţia solară, durabilitatea şi eficienţa lui contând în economia familiei.

Descriere invertor de rețea trifazic SE 5K SolarEdge

Sistemele fotovoltaice on-grid reprezintă una din cele mai eficiente surse de conversie a energiei solare în energie electrică. Soarele devine astfel o sursă sigură de economisire și în unele cazuri, un generator de venituri. Dispozitivele electrice speciale care fac conversia energiei electrice de curent continuu nestabilizată provenită din surse de energie regenerabilă, cum ar fi panourile fotovoltaice, în energie electrică de curent alternativ sunt invertoare on-grid sau invertoare de retea. Acest invertor de rețea trifazic SE 5K SolarEdge poate ajunge la o eficiență de până la 98% și este construit fără transformator, prevăzut cu un algoritm de urmărire și determinare a punctului de putere maximă. Invertoarele de rețea trifazice SE 5K SolarEdge permit asamblarea atât în interior, cât și în exterior și datorită carcasei robuste cu care sunt prevăzute, asigură rezistența la cele mai aprige condiții de mediu.

Mai multe detalii despre acest invertor de reţea trifazic cu eficienţă dovedită şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns