Calitatea germană într-un generator eoliană Idella FlyBoy pentru casă rezidenţială

0

Un generator eoliană Idella FlyBoy pentru casă rezidențială este o variantă excelentă pentru a aduce un plus de energie la nevoile gospodărești. O asemenea instalație ne ajută să facem economii lună de lună pentru că folosește energia gratuită și inepuizabilă a vântului. Pe de altă parte, un asemenea generator eoliană Idella FlyBoy pentru casă rezidențială este ușor de pus în funcțiune, silențios, practic, durabil și eficient.

Calitatea germană își pune amprenta auspra acestui generator eoliană Idella FlyBoy pentru casă rezidenţială

Generator eoliană pentru casă 600W

Generator eoliană Idella FlyBoy pentru casă rezidenţială

Germania este țară producătoare a foarte multe componente sau sisteme solare fotovoltaice, eoliene și nu numai. Produsele nemțești sunt recunoscute ca având o calitate înaltă și o durabilitate pe măsură. Din păcate, foarte mulți comercianți profită de această afinitate a cumpărătorilor și cataloghează produsele care doar trec prin Germania în drumul de import ca fiind 100% produse nemțești. Pentru a nu vă lăsa păcăliți, solicitați mereu certificatul de proveniență de la firma care vinde produsele.

Acest generator eoliană Idella FlyBoy pentru casă rezidențială are proveniență din Germania, bucurându-se de o durabilitate mare (deși garanția este de 2 ani, eoliana are o viață mult mai lungă decât atât).

Alege un generator eoliană Idella FlyBoy pentru casă rezidenţială de 600W

Această turbină eoliană pentru casă 600W are avantajul că pornește de la vânt de 0.8 m/s. Energia produsă este suficientă pentru a alimenta electrocasnicele folosite zilnic în locuinţă sau în reţeaua de iluminat. Pentru a se împiedica risipirea, este nevoie de un banc de acumulatori care să stocheze energia produsă suplimentară.

Acest generator eoliană Idella FlyBoy pentru casă rezidențială are o greutate mică de doar 20 kg, fiind deci ușor de montat și de manevrat. În pachet este inclus un regulator de încărcare de 12V, ideal pentru un circuit normal al energiei.

Descriere generator eoliană Idella FlyBoy pentru casă rezidenţială 600W

Eoliană pentru casă de 600W, în zonele cu vânt constant, generează curent electric pentru iluminatul exterior al casei cât şi pentru electronicele folosite zilnic. Este nevoie de un banc de acumulatori pentru stocarea energiei produse şi neconsumate pentru perioadele cu vârf.

Turbinele eoliene mici pentru case FlyBoy 300W respectiv 600W sunt ideale pentru uz casnic, sunt uşoare, mici şi foarte silenţioase, mai mult de atât, pornesc de la vânt de 0.8m/s.

Pentru mai multe detalii despre această eoliană pentru casă Idella FlyBoy 600W, dar și despre alte turbine eoliene, accesați esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns