Centrale pe peleți, lemne sau rumeguș

2

Cu toții adorăm nopțile de vară petrecute la foc, alături de prieteni buni și povești nemuritoare. Dacă toate acestea se petrec în zilele de concediu, la munte, nici măcar nu este un efort mare să adunăm lemnele căzut în pădure și să le aducem lângă cort. Ba dimpotrivă, poate fi chiar amuzant. Însă atunci când vine vorba să facem asta zilnic, pentru a ne aproviziona cu lemne suficiente pentru încălzirea cu ajutorul unei sobe pe lemne, ni se pare un efort prea mare. Nimeni nu ar vrea să petreacă câteva ore pe zi, în fiecare iarnă, doar acasă să adune lemne de foc. Nici nu mai este cazul.

Tehnologii de încălzire pe bază de combustibil sustenabil

Centrală termică pe peleţi

Centrală termică pe peleţi

Tehnologiile în materie de încălzire au avansat atât de mult încât timpul petrecut în pădure după lemne se poate transforma în timp petrecut relaxându-ne într-o ambianță plăcută, savurând un ceai în zilele de iarnă. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul unei centrale pe peleți, lemne sau rumeguș. O centrală pe peleți are toate avantajele unei sobe pe lemne, însă se poate folosi la fel de ușor ca o centrală pe gaz, dar folosind un combustibil sustenabil. Printre centralele pe peleți, lemn, sau rumeguș ușor de folosit și întreținut se află următoarelele centrale.

Centrale pe peleţi – soluţia termică ecologică şi ieftină

Centrală pe peleţi FUTURA

Centrală pe peleţi

Centrală pe peleţi

Centrala pe peleți FUTURA 40, o centrală care poate să funcționeze cu lemne sau cu biomasă în general. O astfel de centrală nu este greu de utilizat. Ba dimpotrivă, atât serpentina cât și aerisitorul se pot curăța manual, ventilatorul de aerisire este reglabil, arzătorul de peleți este cu aprindere automată, iar controlerul de meniu este în cinci limbi. Acest sistem de încălzire are certificare TUV și BAFA Germania și este fabricat în Europa. În plus, această centrală de interior schimbător de căldură din oțel și ventilator de evacuare. Această centrală este controlată de două pompe.

Centrală termică pe peleţi şi lemne

Centrala termică pe peleti și lemne FUTURA BIO poate reprezenta soluția termică ecologică de care afacerea sau locuința dumneavoastră are nevoie. Acestea funcționează pe peleți, rumeguș și tocătură de lemne de 6-8mm cu interior din oțel, schimbător de căldură tot din oțel de 6mm și ventilator de evacuare. Grilul din fontă al centralei este rezistent la deformări. Utilizatorii pot opta pentru tub de alimentare pentru arzător de peleți cu motor, pentru un soloz de peleți, sau pentru sistem automatizat de curățarea cenușii.

Centrală pe peleţi

Centrale pe peleți 40-6 kw FUTURA 60 răspund unei nevoi tot mai mari de a reduce factura la energie termică. Aceste sisteme de încălzire sunt perfecte pentru a furniza încălzire unei suprafețe mari, cuprinse între 400-600mp. Achiziționarea unei astfel de centrale va poate ajuta cu siguranță să economisiți bani pe care ulterior îi veți putea reinvesti în afacerea dumneavoastră. O dată instalate, aceste centrale vor funcționa ușor și nu vor avea nevoie de multă întreținere.

Mai multe modele de sisteme de încălzire pe bază de peleți precum cele descrise sunt pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Şeminee pe lemne pentru cămin | eSolar.ro

  2. Pingback: Centrala termica pe biomasa - incalzire ieftina | eSolar.ro

Lasa un raspuns