Cu o instalație panouri solare fotovoltaice de 3 kW ai un viitor însorit

0

Deși trăim într-un secol unde tehnologia avansează copleșitor, aproximativ 1,2 miliarde de oameni de pe planetă nu au electricitate. Situația multor state africane este îngrijorătoare, în special pentru că, în lipsa electricitații, oamenii folosesc pentru iluminat lămpi cu petrol. Pe lângă prețul mare, un alt dezavantaj al acestei metode este acela că arderea acestui combustibil are efecte grave asupra sănătații.

Instalațiile solare fotovoltaice, în plină dezvoltare mondială

Instalație cu panouri solare fotovoltaice de 3 kW

Instalație cu panouri solare fotovoltaice de 3 kW

În ultimii 5 ani prețurile la sistemele solare au scăzut văzând cu ochii, ceea ce înseamnă că tot mai multe persoane își vor permite să monteze în gospodărie un asemenea sistem econom și ecofriendly. Firmele care comercializează asemenea tehnologii solare oferă foarte multe alternative cumpărătorilor, totul pentru a promova și aduce în atenția publicului larg că există o alternativă mult mai avantajoasă la clasica alimentare cu energie din rețeaua națională de electricitate.

O instalație panouri solare fotovoltaice de 3 kW, cheia către independența energetică

Nu există gospodărie care sa spună „pas” unei instalații care produce simplu și gratuit energia electrică, nemaifiind necesară plata facturilor lunare către stat. Chiar dacă în locuință este montat un sistem cu o eficiență mai redusă, care nu acoperă tot necesarul casnic, tot avem o îmbunătațire la costurile lunare.

O instalație panouri solare fotovoltaice de 3 kW este compusă din panouri solare, baterii care înmagazinează energia, invertor și regulator solar. Un asemenea sistem fotovoltaic produce circa 10 kWh media zilnică anuală, dintre care 7.2 kWh pot fi stocați cu ajutorul bateriilor solare.

Durabilitate sau eficienta?

Ambele! Cu o instalație panouri solare fotovoltaice de 3 kW nu trebuie să renunțăm la niciunul dintre acești factori importanți. Panourile solare policristaline ale acestei instalații au o eficiență de 15,06%, așadar sistemul beneficiază de un plus de valoare. În plus, aceste panouri au un randament garantat vreme de mai bine 25 de ani. Invertorul, acumulatorii și regulatorul solar au fiecare o garanție de 2 ani. Pentru a spori durata de viață a acumulatorilor, specialiștii recomandă o încărcare a acestora 100% cu un generator sau de la rețea.

Descrierea generală a instalaţiei fotovoltaice stand alone de 3kW putere instalată

Instalaţia solară fotovoltaică stand alone de 3 kW putere instalată cuprinde 12 panouri fotovoltaice policristaline la un preţ excelent plus patru baterii solare şi un invertor solar de instalaţii fotovoltaice. Toate accesoriile din acest pachet formează un kit fotovoltaic desăvârşit pentru locuinţa dumneavoastră prin asigurarea independenţei energetice şi siguranţa că veţi avea parte de energia electrică de care aveţi nevoie oricând, graţie bateriilor solare.

Mai multe detalii despre această instalație stand-alone de 3 kW putere instalată și despre tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns