Cu un kit fotovoltaic hibrid econom vei avea energie electrică ”verde” gratuită!

4

Da, preţul unui sistem fotovoltaic hibrid poate părea mare la prima vedere şi da, multe persoane renunţă să îşi cumpere o instalaţie de producere a energiei electrice într-un mod alternativ tocmai din acest motiv. Totuşi, de ce nimeni nu pune în balanţă şi toate avantajele pe care le are un sistem de acest fel?

Avantajele achiziționării unui kit fotovoltaic hibrid cu eoliene

Kit fotovoltaic hibrid off-grid 4800W preț

Kit fotovoltaic hibrid off-grid 4800W-Hi-MTT

Un kit fotovoltaic hibrid econom este o adevărată comoară pentru locuinţa noastră. Veţi beneficia de energie electrică gratuită încă din momentul instalării, iar asta înseamnă că nu veţi mai plăti facturi costisitoare. Veţi investi o singură dată într-un kit complex, însă nu veţi mai cheltui bani lunar pentru plata facturilor. Acest lucru semnifică enorm, pentru că veţi face economii considerabile, iar investiţia făcută se va amortiza în timp.

Nu-i aşa că vă place să fiţi independenţi, să faceţi totul în curtea proprie după bunul plac? Atunci trebuie să folosiţi un sistem fotovoltaic pentru casă, nu să depindeţi de centralele electrice. Energia electrică produsă astfel este nepoluantă, ”verde” şi vă puteţi gospodări singuri, fără să suferiţi atunci când se produc pene de curent de lungă durată sau chiar când centralele îşi întrerup activitatea în mod subit (de exemplu, atunci când muncitorii pornesc o grevă).

Fii independent, protejează natura folosind un kit fotovoltaic hibrid econom!

Pe de altă parte, nu veţi mai fi nevoiţi să cheltuiţi sume mari de bani pe reparaţii ale sistemului sau pentru cumpărarea altor componente. Kitul cuprinde toate elementele de bază necesare pentru a avea energie electrică nepoluantă: trei turbine eoliene, 12 panouri fotovoltaice electrice policristaline, trei regulatori de încărcare, şase acumulatori solari şi trei invertoare de kituri hibride. Toate acestea sunt de o calitate înaltă, sunt rezistente în timp şi achiziţionându-le veţi face o investiţie în viitorul familiei.

Componentele nu se vor defecta curând şi veţi beneficia de un randament maxim pentru o durată mare de timp. De exemplu, turbinele eoline, regulatorii de încărcare şi acumulatorii au o garanţie la achiziţionare de 2 ani, în timp ce panourile solare au un randament garantat timp de 25 de ani. Aşadar, veţi beneficia lungă vreme de sistemul cumpărat, aşa că acesta este practic, econom şi foarte eficient.

În concluzie, la întrebarea „este un kit fotovoltaic hibrid econom?” răspunsul este categoric da! Beneficiaţi cu ajutorul acestei instalaţii de o energie electrică „verde”, veţi face economii şi, în timp ce vă veţi amortiza investiţia, veţi avea parte de un randament mare pentru locuinţa proprie.

Descriere kit fotovoltaic hibrid off-grid 4800 W

Kitul fotovoltaic hibrid off-grid 4800 W combină tehnologia solară fotovoltaică cu cea eoliană, rezultând astfel un kit complet care oferă mai multe avantaje decât cele doua kituri separate. Utilizarea energiei regenerabile pentru acoperirea nevoilor de energie electrică a devenit populară și printre utilizatorii casnici, un atfel de kit fotovoltaic hibrid fiind rezultatul de încercare a obține energie gratuită și non-poluantă, atât cu ajutorul soarelui, cât și cu ajutorul vântului. Investiția într-un kit fotovoltaic hibrid off-grid este o investiție avantajoasă, de viitor, amortizarea ei fiind rapidă și beneficiile multiple.

Acest kit fotovoltaic hibrid fotovoltaic off-grid 4800 W are în componența sa urmatoarele: trei turbine eoliene Idella Flyboy 600 W, 12 panouri fotovoltaice electrice policristaline 250 W, trei invertoare de kituri hibride Victron MultiPlus 24V 1600W, șase acumulatori solari Trojan 12V 205Ah J185P și trei regulatori de încărcare Victron MPPT 40Ah.

Acest kit fotovoltaic hibrid off-grid este un kit trifazat și este ideal pentru case fără conectare la rețea. Eolienele produc 1,8 kWh în cazul în care va bate vântul cu 11 m/s, panourile solare fotovoltaice produc 10 kWh media zilnica anuală, iar acumulatorii pot stoca 15 kWh.

Mai multe informații despre acest kit fotovoltaic hibrid sau despre alte kituri hibride găsiți pe esolar.ro

Share.

4 comentarii

  1. Pingback: Energie electrică cu un kit hibrid nepoluant | eSolar.ro

  2. Ma contatati la nr 00393891977911
    Ca vreau sami pun si eu acasa un kit de panouri fotovoltaice in numar de 24 de panouri

    Va mulțumesc

Lasa un raspuns