De ce se folosesc acumulatori solari fotovoltaici 12V-200Ah cu descărcare profundă pentru vehiculele electrice?

0

Valorificarea energiei solare în scopul producerii electricității este o alternativă excelentă pentru clasica furnizare a energiei din rețeaua națională. Panourile solare fotovoltaice captează energia solară și o transformă în electricitate. Pentru a fi folosită la orice oră în diverse scopuri, chiar și pentru vehiculele electrice, energia electrică poate fi înmagazinată în acumulatori solari fotovoltaici 12V-200Ah cu descărcare profundă.

Ce sunt vehiculele electrice și unde se folosesc?

Acumulator fotovoltaic 12V-200Ah cu descărcare profundă pentru panouri solare prețuri ieftine

Acumulatori solari fotovoltaici cu GEL cu descărcare profundă 12V 200 Ah Dyno Europe

Vehiculele electrice nu au nevoie de acumulatorii clasici de automobil, ci pot folosi acumulatori cu încărcare de la panourile solare. Aceste vehicule au dimensiuni mai mici și o putere redusă. Un exemplu concludent sunt mașinile de tuns iarbă electrice. Acestea au nevoie de acumulatori solari fotovoltaici 12V-200Ah cu descărcare profundă pentru a funcționa. Alte exemple sunt mașinuțele folosite în meciurile de golf, dar și cele medicale, din domeniul sportiv.

Vehiculele electrice echipate cu acumulatori solari fotovoltaici 12V-200Ah cu descărcare profundă nu mai au nevoie de costuri pentru electricitate

Investiția în acumulatori solari fotovoltaici 12V-200Ah cu descărcare profundă este una de viitor. Alături de panouri solare, acumulatorii pot oferi în mod gratuit și nepoluant energia folosită de vehiculele electrice. Nu mai este nevoie de investiția periodică in alți acumulatori, căci un astfel de acumulator solar se poate reîncărca.

Gama de acumulatori solari fotovoltaici 12V-200Ah cu descărcare profundă oferă durabilitate datorită imunității în fața scurgerilor

Acumulatorii solari fotovoltaici 12V-200Ah cu descărcare profundă au avantajul că electrolitul din interior este sub formă de gel. Acest aspect îi oferă acumulatorului o durabilitate mai mare, fiind imun la scurgeri. Acești acumulatori solari cu gel au o carcasă ABS dură cu terminale inserate standard. Datorită greutății de 63,3 kg, acest acumulator poate fi ușor transportat și poate fi folosit în diverse scopuri (pentru vehicule electrice, pentru motoarele bărcilor, în rulote, caravane sau chiar pentru un sistem fotovoltaic clasic).

Descrierea acumulatorului solar cu descărcare profundă Dyno Europe cu GEL 12v200

Acumulatorul solar cu descărcare profundă Dyno Europe cu GEL 12v200 este extrem de rezistent la şocuri mecanice şi prezintă imunitate la scurgeri, întrucât conţine electrolit sub formă densă, de gel. Având o durata lungă de viaţă şi fiind capabil să livreze mereu calitatea solicitată atunci când este nevoie, indiferent de cerinţe, cicluri adânci sau situaţii extreme acumulatorul solar cu descărcare profundă Dyno Europe cu GEL 12v200 este potrivit atât pentru pornirea motoarelor bărcilor, a rulotelor, caravanelor sau maşinilor de tuns iarbă electrice, cât şi pentru funcţionarea instalaţiilor fotovoltaice în condiţii de vreme nefavorabilă, când radiaţia solară nu este disponibilă.

Aplicaţiile pentru vehicule electrice, instalaţii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar câteva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitaţi cu durabilitate şi criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitată atunci când aveţi nevoie, indiferent de cerinţe, cicluri adânci sau situaţii extreme. Au carcasa ABS dur şi cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenţă şi stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevărat. Plăcile sunt special construite pentru aplicaţii ciclice. Separatorul microporos polimer gel şi agenţii gelifieri sunt fabricaţi în Europa şi importate special pentru producţie de acumulatori cu GEL.

Mai multe detalii despre acest acumulator solar cu descărcare profundă Dyno Europe cu GEL 12v200, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns