Descoperă avantajele unui invertor solar monofazat cu ventilaţie pentru sistem fotovoltaic

1

Invertorul reprezintă o componentă esenţială într-un sistem solar fotovoltaic. Rolul acestuia este de a introduce în reţeaua electrică energia produsă de panourile solare montate pe un acoperiş înclinat din ţiglă, contribuind la producerea electricităţii într-un mod nepoluant şi econom.

Invertor solar monofazat Fronius, eficienţă şi durabilitate

Invertor solar monofazat preț

Invertor solar monofazat IG TL 5.0 Fronius

Invertoarele din gama Fronius sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor înaltă şi pentru randamentul mare. Investiţia într-un invertor solar monofazat este una extrem de inteligentă, căci în timp vă veţi recupera banii cheltuiţi.

Atunci când investim într-un sistem solar fotovoltaic ne dorim să primim produse de calitate, pentru a obţine eficienţa dorită. Având în vedere faptul acest invertor solar monofazat este o parte esenţială dintr-o asemenea instalaţie, de calitatea lui depinde buna funcţionare a întregului sistem fotovoltaic.

Dacă doriţi un invertor calitativ, puteţi opta cu încredere pentru un invertor solar monofazat cu undă pură Fronius, care nu vă va dezamăgi nicio clipă. Monitorizarea permanentă detectează şi anunţă imediat dacă există o problemă de sistem, astfel că veţi avea parte de cele mai bune rezultate vreme îndelungată de la cumpărarea acestei tehnologii.

De ce să alegem un invertor solar monofazat cu ventilaţie?

Un invertor solar monofazat cu ventilaţie face parte dintr-o tehnologie modernă, caracterizată de o durabilitate şi o eficienţă sporite. Sistemul de ventilaţie are un rol foarte important, oferind un plus de calitate instalaţiei fotovoltaice. Ventilaţia îngrijeşte bordul de alimentare sau alte componente sensibile, asigurând protejarea acestora de aerul din exterior. Practic, sistemul de ventilaţie acţionează ca un scut de protecţie şi măreşte siguranţa operaţională şi viaţa invertoarelor solare.

Un invertor solar monofazat care dispune de sistem de ventilaţie, aşa cum este şi cel cu undă pură IG TL 5.0 Fronius, va funcţiona mai bine şi va fi mult mai durabil decât alte invertoare tradiţionale. Această tehnologie modernă ajută sistemul solar fotovoltaic, iar proprietarii se vor bucura de energie electrică obţinută în gospodăria proprie cu o instalaţie eficientă, dar fără a polua natura.

Descriere invertor solar monofazat cu undă pură IG TL 5.0 Fronius

Invertoarele solare monofazice cu undă pură IG TL 5.0 Fronius pentru sisteme fotovoltaice au în componența lor un sistem de ventilație ce protejează bordul de alimentare și orice altă componentă electronică sensibilă. Acest sistem de ventilație asigură siguranță și protecție împotriva aerului din exterior și crește siguranța operațională și durata de viață a invertoarelor. Gama tensiunii de intrare a invertoarelor solare monofazice cu undă pură IG TL 5.0 Fronius este de 850 V iar randamentul maxim ajunge pana la 97,7%. Sistemul de monitorizare al invertoarelor solare monofazice raporteaza imediat orice problema aparută de-a lungul întregului sistem de blocare, având astfel un randament maxim pe termen lung.

Mai multe informații despre acest invertor solar monofazat cu undă pură, dar și despre alte invertoare de undă monofazată găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Invertor solar trifazat pentru randament panouri | eSolar.ro

Lasa un raspuns