Economisește cu pompe de căldură aer-apă pentru apă caldă și încălzire

1

Cu toții ne dorim să avem casa echipată cu tehnologii de ultimă oră, însă bugetul limitat este principalul obstacol al fiecăruia. Există însă şi investiţii mai mari care merită fiecare bănuţ, pentru că ulterior vom scăpa de cheltuieli lunare.

De exemplu, merită să investim în sisteme solare fotovoltaice, care să producă electricitate folosind energia gratuită şi inepuizabilă a soarelui. Tot astfel de sisteme solare pentru încălzirea apei calde menajere, încălzirea locuinţei, iluminat etc. sunt mijloace alternative eficiente pentru a face economii lună de lună.

Alege pompe de căldură aer-apă pentru apă caldă și încălzire pentru a face economii

Pompe de căldură 15,4 kW pentru apă caldă și încălzire

Pompe de căldură aer-apă pentru apă caldă și încălzire 15,4 kW

Tot în categoria instalaţiilor care necesită o investiţie iniţială mai mare, dar care ne scutesc ulterior de cheltuieli, intră şi pompele de căldură aer-apă pentru apă caldă și încălzire. Aceste pompe de căldură sunt instalaţii moderne şi econome care pot îndeplini cu succes trei mari funcţii în cadrul unei gospodării.

În primul rând, aceste pompe de căldură aer-apă pentru apă caldă și încălzire din gama IHAW 15,4 kW AirBox pot încălzi aerul în timpul zilelor geroase de iarnă, asigurând confortul termic al locuinţei. În al doilea rând, astfel de pompe de căldură aer-apă pot să funcţioneze în timpul verii pe post de aparat de aer condiţionat, scăzând considerabil temperatura interioară. Şi, în al treilea rând, pompele de căldură aer-apă IHAW 15,4 kW AirBox sunt ideale pentru a încălzi apa caldă menajeră necesară în baia sau bucătăria unei case.

De ce sunt econome aceste pompe de căldură aer-apă pentru apă caldă și încălzire?

O pompă de căldură aer-apă precum cea menţionată anterior poate face trei procese necesare locuinţei, deci nu trebuie să mai investiţi în centrale termice, aparate de aer condiţionat sau boilere electrice. Pe de altă parte, o pompă de căldură aer-apă foloseşte drept materie primă pentru a funcţiona energia din mediul înconjurător, pe care o transformă în energie termică. Singura electricitate necesară este cea folosită pentru compresor, ceea ce înseamnă că o pompă de căldură este cu până la 80% mai economă decât un sistem normal de încălzire sau răcire.

Prezentarea pompelor de căldură aer-apă IHAW 15,4 kW AirBox

Aerul din mediul înconjurător este o sursă inepuizabilă de energie pe care o putem folosi pentru încălzirea sau răcirea locuințelor. Acest lucru poate fi realizat însă doar cu ajutorul pompelor de căldură aer-apă. Sisteme performante și economice de încălzire și de producere a apei calde menajere, pompele de căldură aer-apă necesită o investiție inițială mai mare, însă consuma foarte puțină energie electrică, necesară pentru funcționarea compresoarelor. Ecologice și silențioase, aceste pompe de căldură reduc emisiile de CO2, spre deosebire de alte sisteme de încălzire ce folosesc combustibilii solizi sau fosili. Pompele de căldură aer-apă IHAW 15,4 kW AirBox cu control prin internet sunt alegerea ideală pentru asigurarea agentului termic din locuințele cu consum redus de energie, pe timp de iarnă. Aceste sisteme performante pot fi utilizate și pe timp de vară, înlocuind cu succes aparatele de aer condiționat. Valoarea coeficientului de performanță (COP) al pompelor de căldură aer-apă IHAW 15,4 kW AirBox este ridicată, cuprinsa între 4.0-4.2, asigurând echilibrul dintre costuri și beneficii. La cerere, dispozitivele pot fi dotate cu funcția de interfață Web de răcire pentru întreținere de la distanță prin intermediul Internetului.

Mai multe detalii despre aceste pompe de căldură aer-apă cu control prin internet, dar şi despre alte tehnologii ale pompelor de căldură găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Pompe de căldură cu turaţie variabilă pentru casă | eSolar.ro

Lasa un raspuns