Energie curată sigură chiar și pe timp de furtună cu lămpile fotovoltaice cu LED-uri

0

Lămpile fotovoltaice cu LED-uri sunt corpuri de portabile care au, de obicei, un panou solar fotovoltaic montat în partea de sus, împreună cu o baterie solară care înmagazinează energia solară recoltată în timpul zilei. Avantajul acestor lămpi fotovoltaice cu LED-uri este că aveți posibilitatea să folosiți fie un panou solar fotovoltaic, fie o turbină eoliană mică pentru a colecta energia dorită.

Cum funcționează o lampă solară cu LED-uri

Lampi fotovoltaice cu led-uri

Lămpi fotovoltaice cu LED-uri pentru iluminat solar

Cel mai comun tip de lampă fotovoltaică cu LED-uri este utilizat în aer liber, în grădină, pentru a ilumina alei, de-a lungul trotuarelor, când sunt folosite pentru iluminatul stradal, sau în jurul iazurilor și piscinelor. Acestea sunt, în general, atașate de un stâlp de metal sau din plastic, care este înfipt direct în pământ.

Lămpile fotovoltaice cu LED-uri au nevoie de puțină întreținere pentru a funcționa în mod eficient. Aceste tipuri de lumini au puține piese, așa că singurul lucru care ar putea avea nevoie să fie înlocuit, în timp, este bateria sau un bec.

Energie curată și sigură cu lămpile fotovoltaice cu LED-uri

Spre deosebire de iluminatul electric, lămpile fotovoltaice cu LED-uri nu sunt expuse la intemperii. Becul este bine învelit în interiorul dispozitivului de fixare a lămpii, astfel încât nu există riscul, chiar și în timpul unei ploi torențiale, ca apa să pătrundă înăuntru.

Bateria lămpii fotovoltaice este, la rândul ei, proiectată să reziste la umezeală. Aceste lumini sunt sigure în timpul unei furtuni cu descărcări electrice și, spre deosebire de sistemele de iluminat convenționale, ele se vor aprinde chiar dacă există o întrerupere al serviciului electric. Pentru că nu depind de aceste servicii, utilizatorii iluminatului solar au parte de lumină exact în momentele în care este mai mare nevoie de ea.

Avantajele acestor sisteme de iluminat sunt nenumărate. Aceste lumini sunt ieftine, au un aspect plăcut, sunt ușor de utilizat și de întreținut. Dacă vă doriți să cumpărați lămpi solare pentru interior, exterior, sau pentru camping, fiți sigur că veți face o investiție înțeleaptă!

Lămpi cu leduri 12V iluminat solar Idella SunShine

Aceste lămpi pentru iluminat stradal cu 10 LED-uri au fost realizate pentru a fi alimentate cu o tensiune de 12V, eventual dintr-un sistem de panouri fotovoltaice sau dintr-o turbină eoliană mică, rezidențială. Lămpile cu leduri de 12V se pot lega direct la bateriile sau acumulatorii solari fără a mai fi nevoie de un invertor.

Mai multe modele de lămpi solare cu LED-uri și alte tehnologii curate găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns