Fă economii cu un kit fotovoltaic 15 KW cu injectare în reţea

2

Sistemele solare fotovoltaice on-grid sunt sisteme compuse doar din panouri solare şi invertor. Acestea produc energia electrică necesară pentru gospodării, ferme, supermarket-uri, centre industriale etc.

Un kit fotovoltaic 15 KW cu injectare în reţea, economie şi eficienţă

Kit solar 15 KW cu injectare în rețea

Kit solar 15 KW de reţea

Pentru a asigura necesarul de electricitatate putem investi într-un kit fotovoltaic 15 KW cu injectare în reţea. Un astfel de sistem solar on-grid pentru schema de sprijin SolarLake 15000TL produce o cantitate de energie de 49,5 kWh, media zilnică anuală. Această cantitate este mai mult decât suficientă pentru necesităţile unei gospodării.

Acest kit fotovoltaic 15 KW cu injectare în reţea este compus din 60 de panouri solare policristaline IPPP-250W şi un invertor de tensiune trifazic on-grid. Împreună, aceste componente transformă energia solară produsă în curent alternativ, necesar reţelei electrice.

Ce facem cu surplusul de energie produs de un kit fotovoltaic 15 KW?

Un astfel de kit fotovoltaic 15 KW cu injectare în reţea este econom pentru că foloseşte energia gratuită şi inepuizabilă a soarelui. Practic, este nevoie doar de o investiţie iniţială în sistem, urmând ca apoi energia electrică obţinută să asigure în mod econom necesarul casei.

Deoarece acest kit fotovoltaic 15 KW cu injectare în reţea nu are acumulatori, energia în plus nu poate fi stocată. Aceasta este injectată în reţea, pentru a fi folosită de către alţi consumatori.

Validarea legii 220, un prim pas către răsplătirea proprietarilor kit fotovoltaic 15 KW cu injectare în reţea

Legea 220 presupune ca fiecare proprietar de sistem solar fotovoltaic on-grid care trimite în reţea electricitate să fie răsplătit pentru serviciul său. Odată înfăptuită această schimbare, proprietarul de sistem on-grid îşi va spori lunar economiile şi va face din kitul on-grid nu doar o metodă eco-friendly de producere a energiei pentru consumul propriu, ci şi o afacere profitabilă.

Descriere kit fotovoltaic 15 KW cu injectare în reţea SolarLake 15000TL

Acest kit fotovoltaic 15 KW cu injectare în reţea pentru schema de sprijin SolarLake 15000TL este compus din 60 de panouri fotovoltaice policristaline și un invertor solar trifazat cu injectare în rețea, având avantajul de a putea fi montat atât pe acoperiș, cât și la sol. Datorită panourilor fotovoltaice policristaline, care au o eficiență ridicată de 15.06 la sută și a invertorului solar trifazat cu putere de 15,600 W și eficiență de 98 la suta, acest kit fotovoltaic 15 KW cu injectare în reţea SolarLake 15000TL oferă un randament maxim și o durată lungă de viață, fiind ideal atât pentru consumul propriu, cât și pentru vânzarea energiei produse, la rețeaua națională de electricitate, după validarea Legii 220, privind promovarea energiei regenerabile.

Mai multe detalii despre acest kit fotovoltaic 15 KW cu injectare în reţea SolarLake, dar şi despre alte kituri solare fotovoltaice on-grid cu injectare în reţea găsiţi pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Gigi Severin on

    Exista in acest moment legislatia necesara pentru ca o persoana fizica sa devina producator de energie electrica?

Lasa un raspuns