Foloseşte pentru panourile solare conectori solari certificaţi TUV Rheinland de calitate

2

Cu toţii ne dorim să beneficiem de servicii cât mai ieftine pentru locuinţa noastră. Este momentul să ne gândim serios cum putem profita de energia solară pentru a putea avea o casă echipată în aşa fel încât să facem economii lună de lună.

Cum putem obţine energie electrică „curată” la preţuri mici?

Un sistem solar fotovoltaic este cheia către obţinerea de electricitate „verde” gratuită. Un sistem solar fotovoltaic este achiziţia făcută pentru economii lunare, căci energia soalară nu ne costă nimic şi putem profita din plin de aceasta.

Conectorii solari, indispensabili dintr-un sistem solar fotovoltaic

Conectori fotovoltaici compatibili MC4

Conectori fotovoltaici compatibili MC4

Conectorii solari sunt esenţiali într-un sistem solar fotovoltaic. Rolul conectorilor este acela de a lega două panouri solare, contribuind la o montare rapidă şi sigură.

O instalaţie solară fotovoltaică nu poate funcţiona fără conectori. Panourile solare nu pot fi interconectate dască nu se folosesc conectori solari, aşadar aceştia din urmă au un rol foarte important în buna funcţionare a sistemului fotovoltaic. Atunci când panourile solare sunt unite prin conectori solari certificaţi TUV Rheinland, de calitate, vom profita de o durabilitate excelentă a sistemului fotovoltaic şi de economii lunare.

TUV Rheinland, o certificare foarte importantă a calităţii

TUV Rheinland este o certificare pe care doar cele mai calitative componente de sistem solar fotovoltaic o pot dobândi. În urma a mai multe teste, se primeşte certificarea TUV Rheinland, care este o dovadă clară a calităţii şi unul dintre motivele principale pentru care clienţii optează pentru un anumit produs.

Conectorii fotovoltaici compatibili MC4 sunt conectori solari certificaţi TUV Rheinland, fiind ideali pentru unirea a mai multor panouri. În plus, aceştia primesc şi alte certificări (EN50521: 2008, R50159695 UL 6703, E344920), garantânu-se astfel o calitate excepţională.

Descierea conectorilor solari compatibili MC4

Conectorii solari de tip standard MC4 sunt folosiţi în punctele de interconectare a două panouri solare fotovoltaice. Aceştia permit asamblarea sigură şi rapidă a elementelor cablate electric.

Caracteristici: Conectorii solari sunt compatibili cu MC4, YS-254/255, PV-03, PV-02, SMK Panel Connector, HSC 2009/2010, WM-4, H4 Solar Connector, Tyco Solar Connector, KTN-PVC1P-FA.

Mai multe detalii despre aceşti conectori solari fotovoltaici compatibili MC4 şi despre ale tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Beneficiile multipe a unei baterii solare cu gel | eSolar.ro

  2. Pingback: Stâlp de iluminat hibrid pentru grădină ta | eSolar.ro

Lasa un raspuns