Generator de curent eolian – pentru ca energia și liniștea să nu lipsească din rulota ta

0

Când te gândești la turbine eoliene, probabil îți vin în minte energia eoliană, energia din surse regenerabile, energia curată în general. Cunoscătorii au cu totul altceva în minte – zgomotul. Turbinele eoliene sunt recunoscute ca dispozitive foarte zgomotoase, indiferent de mărimea lor.

Ei bine, lucrurile se schimbă datorită tehnologiei. De curând, o companie olandeză a lansat turbine eoliene rezidențiale silențioase de putere mare, energie suficientă pentru a acoperi jumătate din consumul de energie într-o gospodărie medie.

În sfârșit un generator de curent eolian silențios!

Generator de curent eolian preț

Generator de curent eolian RTL 913-24V-14W-84W-156W

Pentru că avem nevoie de energie electrică oriunde am merge, nu doar în locuință, specialiștii și dezvoltatorii de turbine eoliene au căutat soluții pentru a proiecta turbine care să nu perturbe liniștea utilizatorului și care să-i ofere puterea de care are nevoie.

Proiectanții generatoarelor eoliene de dimensiuni mici au creat mori de vânt suficient de puternice pentru a alimenta bărci și yacht-uri. Un aemenea generator de curent eolian de mici dimensiuni e o adevărată binecuvântare și pentru drumeți, pentru cei care pleacă la drum cu o rulotă sau cu o caravană.

Liniște și energie constante în rulotă cu un generator de curent eolian silențios

Când ne aflăm într-o vacanță care nu presupune confortul unui motel, ci patul din rulotă, lipsa surselor de energie e un mare minus, mai ales daca alegem destinații izolate, fără o rețea electrică. În aceste cazuri, energia regenerabilă oferă numeroase soluții pentru ca puterea să nu ne lipsească nici în vacanțe.

Un generator de curent eolian poate oferi necesarul de energie electrică proprietarilor de rulote, curent electric suficient pentru încărcarea telefoanelor mobile și a altor gadgeturi de la bord. În plus, un mare avantaj al acestor dispozitive e că ele nu produc zgomot, astfel încât proprietarul rulotei se va bucura și de liniște, și de energia de care are atâta nevoie.

Acest generator de curent eolian e foarte silențios, suficient de puternic pentru a acoperi nevoile energetice ale drumeților și extrem de viabil, deoarece se folosește energia vântului chiar și atunci când acesta nu suflă cu putere.

Descriere generator de curent eolian

Un generator de curent eolian este foarte simplu de instalat pe sol sau pe rulote, bărci etc. Producția de energie electrică este zi și noapte în mod independent și te poate ajuta să ai mereu energie în acumulatorii telefoanelor, a aparatelor foto/video sau a conexiunii la internet oriunde te-ai afla, la munte sau la mare. Acest generator de curent eolian RTL 913 este silențios, puternic și robust. Acesta s-a dovedit pe parcursul anilor a fi generatorul ideal pentru aplicații de mici dimensiuni.

Mai multe informații despre acest generator de curent eolian, dar și despre alte turbine eoliene găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns