Iluminează spaţiul firmei cu stâlpii solari fotovoltaici pentru firmă

1

O firmă de prestigiu trebuie să aibă mare grijă la spaţiul unde decide să îşi desfaşoare activităţile şi cum să şi-l organizeze.

În momentul în care investim într-o firmă este esenţial să investim şi într-un sistem de siguranţă de calitate, care să denote profesionalism. O firmă care nu este securizată şi care nu pune preţ pe protejarea bunurilor proprii va transmite clienţilor săi neîncredere.

Iluminatul firmei cu stâlpi solari fotovoltaici

Stâlp fotovoltaic de iluminat cu LED-uri PV4M

Stâlp fotovoltaic de iluminat cu LED-uri PV4M

Stâlpii solari fotovoltaici pentru firmă sunt o alegere perfecte, deoarece acesti sunt ideali pentru a putea ilumina o alee întreagă pe timpul nopţii, fără a polua mediul.

O firmă care investeşte în produse care nu deteriorează mediul este cu siguranţă o firmă mai apreciată, datorită principiilor sale sănătoase. Cu siguranţă clienţii vor aprecia grija pentru natură şi vor deveni mai interesaţi de serviciile oferite.

Stâlpii solari fotovoltaici pentru firmă sunt o investiţie inteligentă, deoarece banii necesari cumpărării sistemului vor fi recuperaţi curând într-o întreprindere unde consumul de electricitate este mare. Astfel, iluminatul pe timp de noapte într-o firmă mare poate fi realizat cu succes cu stâlpii solari fotovoltaici cu LED-uri.

Sistemul de iluminat cu stâlpi solari fotovoltaici

Stâlp fotovoltaic de iluminat cu LED-uri PV4M

Stâlp fotovoltaic de iluminat cu LED-uri PV4M

Un stâlp solar fotovoltaic este dotat cu panou solar monocristalin, regulator de încărcare Steca 10Ah cu funcţie de noapte, acumulator solar, lampă cu LED-uri Idella Sunshine 12v30W şi cutie de conexiuni cu încuietoare.

Calitatea stâlpului este accentuată şi prin faptul că stâlpul are 4 metri, fiind dotat cu flanşă şi structură de prindere pentru panou solar.

Corpul pentru iluminat nepoluant are o garanţie de 2 ani, dar panoul PV are garanţie pentru 10 ani, lucru care denotă calitate şi durabilitatea întrgului sistem. Este foarte rentabil să investim într-un stâlp solar fotovoltaic de iluminat cu LED-uri PV4M, deoarece trăinicia lui este benefică pentru afacerea noastră, în timp reuşind să ne recumperăm cu succes banii cheltuiţi.

În momentul în care decide să achiziţionăm un stâlp solar fotovoltaic pentru firma noastră cu siguranţă facem o decizie înţeleaptă, investiind în viitorul nostru şi al întreprinderii deţinute. Această decizie nu numai ca este una benefică pentru sănătatea naturii, pe care nu o vom afecta, dar este benefică şi pentru propriile economii. Nemaiplătind lunar facturi mari la energie electrică, putem economisi bani preţiosi pe care îi putem reinvesti in afacerea noastră.

Descrierea stâlpului fotovoltaic de iluminat cu LED-uri PV4M

Acest stâlp fotovoltaic de iluminat cu LED-uri este ideal atât pentru iluminatul parcărilor, aleilor cât şi pentru grădina sau căile de acces. Opţional se poate monta cu senzor de mişcare. Produse fabricate în EU!

Mai multe detalii despre stâlpi fotovoltaici de iluminat cu LED-uri şi alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe site-ul esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Iluminat solar cu lampa cu LED-uri pentru firme | eSolar.ro

Lasa un raspuns