În vacanţă ai energie electrică cu panouri solare fotovoltaice electrice 200 W

1

Cel puţin o dată pe an simţim nevoia să evadăm din munca zilnică, stres sau agitaţie. Fie că mergem la munte sau la mare, în ţară sau în străinătate, trebuie să ne asigurăm că alegem cea mai bună variantă de transport. O rulotă dotată cu panouri solare fotovoltaice electrice 200 W poate fi o metodă excelentă de deplasare pentru familii sau cupluri.

Vacanţele cu rulota, perfecte pentru persoanele independente

Panouri solare fotovoltaice electrice 200 W

Panouri solare fotovoltaice electrice 200 W

O călătorie cu rulota este o experienţă unică, menită să ofere amintiri de neuitat şi să întărească legăturile între membri familiei. Pe de altă parte, tehnic vorbind, deplasarea cu rulota este cheia către independenţă în călătorii.

Atunci când ai o rulotă nu trebuie să îţi mai faci griji pentru plata biletelor de tren, avion sau autocar, nu mai depinzi de trafic sau de firmele de zbor aerian cu întârzieri, poţi transporta un bagaj mai mare decât cel admis în aeroporturi, poţi spune adio plăţii nopţilor scumpe de cazare şi a restaurantelor. Călătoria cu rulota nu impune limite: poţi merge oriunde, oricând, te poţi odihni şi poţi mâncă fără restricţii.

Alege panouri solare fotovoltaice electrice 200 W pentru a furniza energia necesară

Însă nu putem merge la drum cu o rulotă neechipată cu panouri solare. Acestea sunt obligatorii pentru a furniza energia necesară treburilor casnice: funcţionarea unei plite electrice pentru gătit, fierbător, uscător de păr, radio, laptop, încărcarea telefoanelor etc. O rulotă dotată cu panouri solare fotovoltaice electrice 200 W este independentă din punct de vedere energetic.

Cu panouri solare fotovoltaice electrice 200 W ai parte de o vacanţă liniştită

Foarte multe costuri necesare unei călătorii sunt eliminate dacă deplasarea se face cu o rulotă echipată cu panouri solare fotovoltaice electrice 200 W. Panourile electrice au o durabilitate de peste 25 de ani, o eficienţă de 14,90% şi o putere nominală de 200 W. În acest fel vacanţa va fi una liniştită, fără grijă.

Aceste panouri fotovoltaice electrice 200 W sunt nsă perfecte şi pentru alte scopuri, aşa cum este producerea energiei electrice în casele de vacanţă sau pentru stâlpii de iluminat fotovoltaic.

Scurtă descriere a panourilor electrice fotovoltaice IPPU-200W

Panourile electrice fotovoltaice cu celule policristaline Idella Power Poly Ultimate de 200W fac parte din gama Premium. Aceste panouri solare fotovoltaice sunt ideale pentru stâlpii de iluminat fotovoltaic, rulote, case de vacanţă. Conţine 48 de celule policristaline şi conectori TYCO, tip MC4 cu protecţie IP65. Garanţia de 12 ani şi asigurarea pe 2 ani aduce un acestui panou solar premium un plus de valoare.

Mai multe detalii despre aceste panouri electrice fotovoltaice IPPU 200 W şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Panouri solare fotovoltaice 250 W eficiente | eSolar.ro

Lasa un raspuns