În vacanță cu rulotă cu baterii 12V-60Ah pentru panouri solare fotovoltaice

1

Vacanțele cu rulota sunt preferate de foarte multe familii sau cupluri datorită independenței oferite. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la cazare, la orele de funcționare a avioanelor, trenurilor sau autobuzelor, la prețurile restaurantelor etc. Cu rulota se pot face opriri oriunde, fără a depinde de un anumit program și se pot transporta alimente, pentru a nu cheltui bani pentru mâncare din stațiuni, la suprapreț. Însă, pentru a putea călători fără griji, este necesar ca în rulotă să existe o sursă permanentă de energie electrică.

Panourile solare, un sistem avantajos de producere a electricității în vacanțele cu rulotă

Baterii 12V-60Ah pentru panouri solare fotovoltaice preț

Baterii 12V-60Ah pentru panouri solare fotovoltaice Varta LAD60 AGM Deep-Cycle

Este lesne de înțeles ca într-o rulotă dispare de la început posibilitatea conectării la rețeaua națională de electricitate. Tocmai de aceea proprietarii de rulote se orientează către sisteme fotovoltaice independente, așa cum sunt cele ce valorifică energia gratuită și inepuizabilă a soarelui.

O instalație solară fotovoltaică este ideală în călătoriile cu rulotă, pentru ca va putea produce pe timpul zilei electricitatea necesară funcționării diverselor aplicații (frigider, televizor, plită electrică, laptop, becuri etc). O astfel de instalație este nepoluantă, economă și ușor de transportat.

Cu baterii 12V-60Ah pentru panouri solare fotovoltaice și o rulotă, vacanță nu mai are nicio scuză

De cele mai multe ori însă, pe timpul zilei, când panourile solare transforma energia soarelui în energie electrică, călătorii nu stau în rulotă. Fie că sunt la mare și petrec timpul la plajă, fie că sunt la munte, turiștii preferă să se bucure din plin de experiență și se întorc la rulotă abia seara, când este vremea odihnei. Atunci ei au nevoie de electricitate pentru a găti sau pentru a-și încărca telefoanele, laptop-urile etc.

Cu baterii 12V-60Ah pentru panouri solare fotovoltaice este simplu să avem în rulotă electricitate și ziua, și noaptea. Acestea înmagazinează energia produsă de panouri și o oferă către consumator în momentele de maximă nevoie. Aceste baterii solare au o autodescărcare minimă și valorifică tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat), deci sunt rezistente la șocuri, vibrații și scurgeri. O asemenea baterie solară transformă călătoria cu rulotă într-o vacanță independentă, avantajoasă din punct de vedere financiar și eco-friendly.

Descriere acumulatori solari Vartă LAD60 AGM Deep-Cycle

Acumulatorii solari Vartă LAD60 AGM Deep-Cycle au fost dezvoltaţi special pentru ultimele modele de bărci cu electromotor, yachturi, rulote, sisteme fotovoltaice, eoliene şi foloseşte tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat). Din acest motiv bateria poate să pună la dispoziţie rezerve de energie enorme cu care poate alimenta numeroşi consumatori electrici pe întreagă ei durata de funcţionare. Datorită autodescarcarii minime, se pretează perfect şi pentru utilizarea sezonală şi nu necesită întreţinere.

Mai multe detalii despre acești acumulatori solari Varta LAD60 AGM Deep-Cycle, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Baterii 12V-150Ah pentru panouri fotovoltaice | eSolar.ro

Lasa un raspuns