Încarcă-ți rulota cu energie curată cu panoul fotovoltaic solar monocristalin IPM 245W

2

Vara își face tot mai mult simțită prezența și gândul la vacanță se cuibărește tot mai mult în mintea noastră. Atât de mult încât destinația nici că mai contează, ci vrem doar să ne vedem pe drum. Dacă ai și o rulotă, parcă nici că ai nevoie de altceva.

Folosește rulota ta energie solară? Dacă nu ți-ai „tunat” încă rulota cu energie curată, e timpul să  iei în considerare instalarea unui panou solar pe acoperișul ei. O rulotă alimentată cu energie solară are atât de multe beneficii încât ți-ar putea schimba imediat stilul de viață. Oricum, din moment ce deții o rulotă e destul de clar că preferi vacanțele în aer liber, departe de vacarmul orașului și, implicit, departe de facilitățile oferite de mediul urban, cum ar fi energia electrică.

O rulotă plină de energie… curată!

Panou fotovoltaic solar monocristalin IPM 245W de dimensiune mare potrivit pentru o rulotă

Panou fotovoltaic solar monocristalin IPM 245W

Pentru a te bucura de aceste beneficii nu e nevoie să faci investiții majore, e suficient să  alegi un panou solar fotovoltaic care se potrivește nevoilor tale de energie în timp ce te afli pe drum.

Cu un sistem de panouri solare instalate pe rulotă, vei uita imediat de lipsa energiei electrice. Partea cea mai bună e că poți avea parte de energie curată în timp ce conduci spre destinație, fără să mai fie nevoie să te oprești pe drum pentru a-ți încărca gadgeturile. De asemenea, te vei putea bucura de aparatele tale electrice într-o tabără care nu dispune de energie electrică.

Marele avantaj e că te poți bucura de energie curată gratuită și inepuizabilă, oriunde te-ai afla. În ceea ce privește investiția, o poți recupera în doar câțiva ani în timp ce vei avea parte de energie fără să plătești pentru asta ani și ani. Mai mult decât atât, nu trebuie să îți faci griji în privința întreținerii panourilor solare. Panourile solare fotovoltaice necesită doar o desprăfuire ocazională.

Energia solară prelungește durata de viață a bateriilor rulotei

Un alt aspect foarte important e faptul că energia electrică de la panourile solare pot prelungi durata de viață a bateriilor rulotei. Sistemele cu panouri solare pot furniza reîncărcarea treptată de care bateriile au nevoie. De asemenea, utilizarea energiei solare previne sulfatarea, proces care poate scurta durata de viață a bateriilor.

Panoul fotovoltaic solar monocristalin IPM 245W se pretează excelent rulotei și, în plus, are un randament sporit datorită celulelor unicristaline.

Panou fotovoltaic solar monocristalin IPM 245W

Panourile solare fotovoltaice de dimensiuni mai mari pot fi instalate pe acoperișul unei rulote și pot genera suficientă energie pentru a fi independent într-o vacanță. Sunt foarte apreciate de cei care petrec un concediu împreună cu familia într-o excursie proactivă.

Mai multe modele de panouri solare și alte tehnologii verzi găsiți pe esolar.ro 

Share.

2 comentarii

  1. buna. am loc limitat pe acopris, pot pune panouri solare de maxim 1.4-1.45 inaltime, aveti asa model pe stoc? poate sa fie si de 180w panoul fotovoltaic, nu neaparat de 245w sau intre dar sa se incadreze pe acopris. stima

Lasa un raspuns