Invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro, calitate la un preț accesibil

1

Bateriile din sistemele fotovoltaice stochează curentul continuu, care poate fi utilizat pentru anumite aplicații, dar cele mai multe dintre aparatele de uz casnic convenționale utilizează curent alternativ. Astfel de invertoare convertesc curentul continuu în curentul alternativ.

Datorită acestor invertoare fotovoltaice, energia electrică este transmisă mult mai eficient și la tensiuni mai mari, aceste invertoare devenind produse folosite la nivel mondial, fiind disponibile într-o gamă largă de capabilități de putere.

Atenție la standardele de calitate ale acestor invertoare sinusoidale fotovoltaice

Invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro preț

Invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro

Aceste invertoare sinusoidale fotovoltaice de calitate sunt foarte fiabile, ajungând la medii de eficiență de aproximativ 90% pentru cele mai multe modele. Dacă sunteți interesat de achiziționarea unui invertor fotovoltaic, verificați și standardele pe care le are produsul. Performanța slabă și defectele mari sunt comune la invertoarele ieftine, fără standarde de calitate.

Aceste invertoare sinusoidale fotovoltaice moderne de calitate produc o undă sinusoidală modificată sau o undă pură, foarte diferită de ceea ce oferă furnizorii de electricitate și care presupune costuri mai mici, o eficiență ireproșabilă, unde acceptate de cele mai multe aparate. Astfel, invertoare sinusoidale fotovoltaice cu undă pură sunt o alegere excelentă pentru sistemele fotovoltaice de dimensiuni mai mici.

Calitate ireproșabilă de la invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro

Adevăratele invertoare sinusoidale fotovoltaice livrează putere AC de calitate, o calitate mult mai bună decât cea oferită de companiile de electricitate, pentru că ea lucrează bine cu orice aparat, devenind un standard pentru sistemele de putere mari de uz casnic.

Aceste invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro sunt speciale deoarece oferă posibilitatea de conectare la două surse independente, având două intrări de CA. Invertoarele pentru panouri fotovoltaice din gama Quattro sunt invertoare sinusoidale fotovoltaice, având o ieșire principală cu funcționalitate neîntreruptă. A doua ieșire funcționează doar când CA este disponibil la una dintre intrările Quattro-ului.

Prezentare invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro 48V 8000W 110-100-100

În ceea ce privește tehnologia solara fotovoltaică, invertoarele sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro se diferențiază de alte invertoare datorită posibilității de conectare la două surse independente, având două intrări de CA. Pentru un set complet de panouri fotovoltaice, se poate opta pentru unul dintre kiturile fotovoltaice stand alone, care sunt de fapt sisteme fotovoltaice independente. Invertoarele pentru panouri fotovoltaice din gama Quattro sunt invertoare sinusoidale fotovoltaice.

Mai multe informații despre acest invertor, dar și despre alte invertoare pentru panouri fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Invertor pentru panouri solare fotovoltaice | eSolar.ro

Lasa un raspuns