Invertoarele solare – pentru un sistem de panouri fotovoltaice cu randament maxim

0

Majoritatea dintre noi știm că sistemele de panouri solare sunt un lucru bun, însă nu toți înțelegem și de ce. Motivele sunt nenumărate și au mai multe aspecte. În primul rând sunt motivele de ordin economic. Adică, în cazul unui astfel de sistem este nevoie doar de o singură investiție inițială, după care energia alternativă este practic este gratuită. Recuperarea perioadei de investiție poate fi foarte scurtă, în funcție de cât de multă energie consumă utilizatorii. Veți economisii bani și la plata facturii. În plus, energia solară nu necesită nici un combustibil și prin urmare costurile ei nu sunt afectate de creșterea prețului benzinei, de exemplu.

Energie ecologică obţinută cu ajutorul sistemelor fotovoltaice cu invertor

Invertoare de energie fotovoltaică Victron Pheonix 48V 800W

Invertoare de energie fotovoltaică Victron Pheonix 48V 800W

Alte beneficii sunt de ordin ecologic. Energia solară este curată, spre deosebire de petrol sau cărbune și vă ajută să protejați mediul înconjurător. Aceasta nu poluează pentru că nu emite carbon sau alte gaze toxice în atmosferă. Prin urmare aceasta nu contribuie la încălzirea globală, la ploaia acidă sau la smog. Energia solară poate ajunge în casele sau instituțiile pe care le dețineți cu ajutorul panourilor solare și a invertoarelor solare ce transformă energia DC în energie AC ce poate fi folosită de aplicațiile electronice.

Invertoare de energie fotovoltaică Victron Phoenix 48V 800W

Invertoarele de energie fotovoltaică Victron Phoenix 48V 800W – invertoare care se disting  prin faptul că acestea sunt dedicate serviciilor profesionale. În ceea ce priveşte tehnologia fotovoltaică solară, SinuxMAX reprezintă o tehnologie superioară, datorită căreia pornirea se face de la sarcina maximă. Criteriile de design pun accent pe crearea unui invertor cu ieşire sinusoidală, cu eficientă optimă, dar fără să compromită performanţa. Folosind tehnologia hibrid HF, a fost creat un produs de înaltă calitate, cu dimensiuni compacte, greutate redusă, fiabilitate ridicată şi capabil de a furniza energie pentru orice tip de sarcină.

Mai multe invertoare solare și informații despre ele sunt pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns