Investeşte în calitate: cumpără miniturbine eoliene durabile pentru sistemele permanente

0

Nu este o noutate faptul că electricitatea este un element de bază din vieţile noastre. Cu toate acestea, un consum mare de electricitate de la reţeaua naţională atrage de la sine o factură costisitoare la final de lună. Pentru vacanţe sau chiar în gospodărie, niște miniturbine eoliene durabile sunt o variantă eficientă şi economă de producere a electricităţii.

Miniturbine eoliene durabile = investiţie pe termen lung

Miniturbile eoliene durabile

Miniturbile eoliene durabile pentru sisteme permanante

Fie că doriţi să achiziţionaţi miniturbine eoliene durabile pentru călătorii, fie pentru gospodărie, trebuie să alegeţi mereu calitatea. Există miniturbine eoliene durabile și eficiente care permit montarea de regulatoare de încărcare între turbină şi baterii. Astfel se poate realiza un sistem hibrid cu panouri fotovoltaice, pentru un plus de energie. În această situaţie este garantată protecţia bateriilor în caz de supraîncărcare.

Atunci când investim în miniturbine eoliene ne dorim ca acestea să funcţioneze pe termen lung. Miniturbinele eoliene sunt declanşate atunci când vântul bate cu peste 2.5 m/s şi stau în condiţii meteorologie diverse, deci trebuie să fie rezistente în timp.

Pentru eficienţă şi rezistenţă în timp, alege miniturbine eoliene durabile RTL 504 FURL-12V-3W-24W-44W

Miniturbinele eoliene sunt folosite pentru a genera energie electrică în locurile în care electricitatea nu poate fi disponibilă. De exemplu, în vacanţele cu barca, miniturbinele pot fi o variantă excelentă de producere a electricităţii necesare electronicelor de mici dimensiuni.

Durabilitatea este determinată de calitate, aşadar o turbină eoliană de calitate va rezista fără probleme mult timp. Un exemplu de miniturbine eoliene durabile este gama RTL 504 FURL-12V-3W-24W-44W. Acestea au o calitate înaltă, fiind manufacturate în UK. Garanţia la primire este de 2 ani, sistemul funcţionând însă fără a necesita reparaţii o perioadă mult mai îndelungată de timp.

Aceste miniturbine eoliene durabile pot ajunge la o putere de 44W, dacă vântul bate cu 15m/s. Bateriile pot fi încărcare până în 100Ah, în timp ce frâna electronică încorporată protejează bateriile în caz de vânt puternic. Acest detaliu contează foarte mult, căci măreşte rezistenţa miniturbinelor în timp şi ne demonstrează că investiţia este una avantajoasă, amortizarea făcându-se rapid.

Descriere miniturbine eoliene durabile RTL 504 FURL-12V-3W-24W-44W

Miniturbinele eoliene sunt soluția de încărcare rapidă a electronicelor de mici dimensiuni, a sistemelor de iluminat cu Led-uri. La pescuit sau în vacanță, această miniturbină eoliană este de un real folos la un preț rezonabil.

Acest produs este recomandat pentru sisteme permanente, conține frână electronică pentru a proteja bateriile în cazul vânturilor mari.

Aceste miniturbine eoliene durabile oferă o modalitate sigură de încărcare a bateriilor în locații îndepărtate și dificil de accesat. Multe dintre acestea au fost foloite în operațiuni critice pentru telecomunicații, colectarea de date stiințifice.

Mai multe detalii despre aceste miniturbine eoliene durabile, dar şi despre alte turbine eoliene găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns