Investeşte inteligent într-un sistem fotovoltaic solar, care rezistă în timp

0

Atunci când auzim despre energia solară ne gândim la o energie nepoluantă şi cu siguranţă că atunci când vorbim despre un sistem fotovoltaic solar monofazat ne gândim la o tehnologie modernă, eficientă şi durabilă în timp.

Instalația solară monofazată de 10 kW durabilă şi rezistentă

Instalația solară monofazată de 10 kW preț

Instalația solară monofazată de 10 kW

Acesta instalația solară monofazată de 10 kW durabilă este o alegere optimă atât pentru gospodăria proprie, cât şi pentru firme de prestigiu sau agenţii de turism care investesc inteligent.

Odată achiziţionată, acestă instalaţie se pot considera o investiţie bună, deoarece rezistă foarte mult în timp şi îşi îndeplinesc la fel de eficient funcţiile chiar şi peste ani. Calitatea şi durabilitatea acestui sistem reiese şi din faptul că folosesc drept materie primă lumina soarelui, care este inepuizabilă. Astfel, aveţi garanţia că instalația solară monofazată de 10 kW va da un randament maxim în zilele însorite şi nu va depinde de activitatea centralelor.

Instalaţia solară monofazată de 10 kW putere instalată

Panourile solare electrice IPPP-250W folosite pentru instalaţia solară de 10 kW putere instalată are 60 de celule policristaline în serie, calitatea lor fiind o garanţie clară pentru funcţionabilitatea sistemului multă vreme. Cu o eficienţă de 15,06% şi o toleranşă pozitivă de 0/+5W, panourile policristaline vor da garantat un randament de cel puţin 25 de ani, lucru care nu este deloc de neglijat.

Garanţia de 10 ani a panourilor solare este încă o dovadă că odată cumpărată, instalaţia fotovoltaică monofazată este foarte rezistentă şi eficientă în timp.

Invertorul solar de instalaţii monofazate îndeplineşte ultimele standarde, gama temperaturii de operare fiind între -20°C şi 50°C, răcirea făcându-se cu ajutorul ventilatorului. Lipsa condensului, dar şi garanţia de 2 ani primită pentru invertor asigură cumpărătorul de o calitate desăvârşită şi de o durabilitate mare.

Bateriile solare din componenţa instalaţiei trebuie încărcate o dată pe lună până când se atinge pragul de 100%, folosindu-se fie un generator, fie direct de la reţea. Respectarea aceastei proceduri într-un mod constant va ajuta bateriile solare să îşi prelungească durata de viaţă, sporind totodată şi durabilitatea întregului sistem.

Aşadar, nu trebuie să aveţi dubii în ceea ce priveşte rezistenţa în timp a pentru instalația solară monofazată de 10 kW putere instalată, deoarece calitatea componentelor determină o eficienţă sporită şi de durată.

Descriere generală instalația solară monofazată de 10 kW putere instalată

Instalaţia solară monofazată de 10 kW putere instalata are 40 de panouri solare fotovoltaice policristaline și un invertor solar cu undă pură Victron foarte eficient. Instalația solară monofazată de 10 kW putere instalată va asigura nevoia de energie pe timp de zi în locuri în care nu aveți nevoie să stocați energia electrică pe timpul nopții, cum ar fi restaurante, cantine sau spălatorii de rufe.

Instalația solară monofazată de 10 kW putere instalată este compusă din:

  • 40 de panouri fotovoltaice policristaline Idella Power Poly Premium, această instalație solară monofazată poate furniza circa 34 de kWh, medie zilnica anuala;
  • Instalația fotovoltaică monofazată deține un invertor Victron cu undă pură de 10 kW care permite alimentarea consumatorilor direct din panourile solare policristaline sau/și cu un generator în paralel în cazul în care panourile nu produc suficient cât să acopere necesarul de energie;
  • Regulatoarele de încărcare Victron MPPT ultra rapide vor îmbunătați recolta de energie în caz de cer înnorat când intensitatea luminii este în continuă schimbare cu până la 30%.
  • Bateriile solare sau acumulatorii solari se dimensionează în funcție de dorința clientului ori aplicat pe nevoile de autonomie ale acestuia (1, 2, 3 zile) și vă putem consilia în alegerea lor din categoria aferentă, accesând acest link. Specialiștii recomandă încărcarea acumulatorilor solari o dată pe lună la 100% fie cu un generator, fie de la rețea pentru a proteja bateriile și pentru a prelungi durata lor de viață. Pentru montaj cu personal calificat apelați la solar-service.ro.

Mai multe informații despre instalația solară monofazată de 10 kW, dar și despre alte kituri fotovoltaice stand alone găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns