Investeşte într-un sistem off-grid 15 KW putere instalată cu componente de calitate

0

Sistemele solare fotovoltaice sunt o alternativă excelentă de producere a energiei electrice. Acestea furnizează pentru locuinţe sau afaceri energie verde, la costuri minime. Un sistem off-grid 15 KW putere instalată este perfect pentru pensiuni, hoteluri sau complexe sportive şi este format din componente de înaltă calitate.

Panourile solare, componente de bază într-un sistem off-grid 15 KW putere instalată

Un sistem off-grid 15 KW putere instalată este ideal pentru consumatorii mari, deoarece are o producţie medie zilnică anuală de 51 kWh. Acesta cuprinde 60 de panouri electrice de înaltă calitate, care au rolul de a capta şi transforma energia solară în energie electrică.

Astfel, cele 60 de panouri electrice policristaline Idella Powe Poly Premium din gama de 250W au o eficienţă de 15,06%, ceea ce face ca orice kit off-grid să beneficieze de un plus de valoare. În plus, aceste panouri solare profită de randament garantat vreme de 25 de ani!

Ce invertor să alegem pentru a profita de avantajele acestui sistem off-grid 15 KW putere instalată?

Sistem off-grid 15 KW putere instalată

Sistem off-grid 15 KW putere instalată

La fel de important este şi invertorul ales pentru un sistem off-grid 15 KW putere instalată. Acest sistem are invertoare solare Victron, setate pentru sistem trifazic. Aceste invertoare sinus pur se diferenţiază de altele de pe piaţă datorită posiblităţii de a se conecta la două surse independente, căci au două intrăti de CA.

Diferenţa dintre un sistem solar on-grid şi unul off-grid este dată de absenţa şi, respectiv, prezenţa acumulatorilor. De exemplu, acest sistem off-grid 15 KW putere instalată are baterii solare din Gama Premium, care rezistă cu brio la condiţii extrem de dificile. Aceşti acumulatori înmagazinează în siguranţă energia solară în plus produsă de sistemul solar fotovoltaic şi o oferă consumatorului în momentele de nevoie (pene de curent, pe timp de noapte etc.).

Descriere generală sistem off-grid 15 KW putere instalată

Dacă administrați o afacere în care aveți în permanență nevoie de electricitate, acest sistem off-grid 15 KW putere instalată este exact ceea ce aveți nevoie. Îl puteți folosi la pensiuni, restaurante sau complexe sportive fără să aveți grija lipsei de energie. Mai mult, un sistem solar off-grid este garanția că veți economisi bani. Acest sistem off-grid 15 KW putere instalată are 60 de panouri solare fotovoltaice policristaline de înaltă calitate, 24 de baterii solare și trei invertoare solare trifazate de o eficiență foarte mare.

Mai multe detalii despre acest sistem off-grid 15 KW putere instalată şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns