Montează la casa de vacanță panouri fotovoltaice electrice 200 W

0

O dată la o anumită perioadă de timp simțim nevoia să fugim de tot ceea ce înseamnă stres, muncă sau decor urban. Foarte multe persoane care trăiesc o viață aglomerată în oraș aleg să își petreacă sărbătorile sau vacanțele într-o casă de vacanță, undeva departe de agitație. Zona muntoasă este printre cele mai căutate destinații, dar ți la deal sau câmpie există case de vacanță vizitate sezonier. Pentru că sunt locuite doar câteva săptămani pe an, aceste case de vacanță nu au aceleați cheltuieli cum au locuințele rezidențiale.

Pentru a împiedica risipa de energie ți pentru a nu cheltui sume mari de bani în întreținerea unei case de vacanță, se poate monta un kit solar format din panouri fotovoltaice electrice 200 W, invertor și acumulatori.

Pentru a furniza electricitate în casa de vacanță alege un sistem fotovoltaic econom

Panouri solare fotovoltaice electrice 200 W

Panouri solare fotovoltaice electrice 200 W

Sistemele solare fotovoltaice sunt o alternativa excelentă pentru clasica metodă de obținere a electricitații de la rețeaua națională. Pentru ca energia solară este gratuită, sistemul produce energie cu costuri 0. Este nevoie doar de investiția inițială pentru achizitionarea kitului, care se va recupera însă rapid.

Pentru casele de vacanță se folosesc sisteme solare formate din panouri electrice, invertor, regulator și baterii. Aceste sisteme se pot monta rapid și elimină grija furnizarii electricității atunci când proprietarii vin în vacanță la casa lor.

Cu panouri fotovoltaice electrice 200 W beneficiezi de eficiență, durabilitate și economie

Panourile fotovoltaice electrice 200 W sunt o componentă de bază a sistemului solar fotovoltaic. Acestea captează energia solară și o transformă în electricitate, care intră în rețea cu ajutorul invertorului. Pentru a se înlătura risipa, energia suplimentară este stocată în baterii solare și folosită atunci când casa de vacanță este locuită.

Aceste panouri fotovoltaice electrice 200 W fac parte din gama Premium, având o calitate superioară și o viață lungă, de peste 25 de ani. Panourile solare electrice de acest tip au dimensiuni și greutate potrivite pentru a fi ușor de transportat la casa de vacanță. Se montează fără mari dificultăți, oferind energie electrică atunci cand primesc energie solară.

Scurtă descriere a panourilor electrice fotovoltaice IPPU-200W

Panourile electrice fotovoltaice cu celule policristaline Idella Power Poly Ultimate de 200W fac parte din gama Premium. Aceste panouri solare fotovoltaice sunt ideale pentru stâlpii de iluminat fotovoltaic, rulote, case de vacanţă. Conţine 48 de celule policristaline şi conectori TYCO, tip MC4 cu protecţie IP65. Garanţia de 12 ani şi asigurarea pe 2 ani aduce un acestui panou solar premium un plus de valoare.

Mai multe detalii despre aceste panouri electrice fotovoltaice IPPU 200 W şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns