Natura este protejată dacă un oraș folosește stâlpi solari fotovoltaici cu led pentru iluminat stradal

0

La fiecare acțiune de-a noastră ar trebui să ne gândim dacă natura este sau nu afectată. Întreaga planetă se află într-o stare din ce în ce mai rea, așa că trebuie să ne gândim cum să reducem poluarea.

”Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”

Stâlpi solari fotovoltaici cu led prețuri ieftine

Stâlpi solari fotovoltaici cu led pentru iluminat stradal PV-3M

După acest slogan ne putem ghida pașii și putem începe totul chiar din propria gospodărie. Renunțarea la conectarea la rețeaua națională de electricitate și, implicit, investiția într-un sistem solar fotovoltaic este un pas uriaș către un viitor mai bun.

Orașe întregi ar putea contribui la protejarea planetei prin mici gesturi: instalarea de coșuri de gunoi speciale, destinate reciclării, plantarea copacilor și investirea în spații verzi, înlocuirea stâlpilor clasici de iluminat ce funcționează cu electricitate din rețeaua națională cu stâlpi solari fotovoltaici cu led pentru iluminat stradal etc. Toate aceste schimbări ne îndepărtează de ideea unei planete poluate.

Tehnologia de funcționare a acestor stâlpi solari fotovoltaici cu led pentru iluminat stradal

Stâlpii de iluminat solar valorifica tehnologii moderne și eco-friendly, care ne ajută să facem economii și să protejăm natura în același timp. Un astfel de stâlp este dotat cu panou solar fotovoltaic, rolul său fiind acela de a capta razele soarelui și de a le transforma în energia necesară funcționării lămpii. Pe timp de zi, panourile captează energia solară, rezultatul „muncii” lor este înmagazinat în acumulatorii solari, iar noaptea lampa se pune în funcțiune, fără a necesita costuri suplimentare.

Un avantaj uriaș al acestor stâlpi solari fotovoltaici cu led pentru iluminat stradal este faptul ca nu produc deșeuri sau emisii de gaz toxice. Întreg procesul este unul „curat”. Un oraș echipat cu asemenea stâlpi solari fotovoltaici cu led pentru iluminat stradal este un oraș verde, care va face mari economii lunare.

Descriere stâlpi de iluminat solar echipaţi complet PV-3M

Stâlpii de iluminat solar echipaţi complet PV-3M reprezintă alternativa ecologică şi avantajoasă din punct de vedere economic a iluminatului clasic, cu stâlpi alimentaţi din reţeaua electrică. Stâlpii de iluminat solar echipaţi complet pot fi folosiţi pentru iluminatul public, iluminatul stradal, iluminatul curţilor sau al grădinilor, iluminatul parcărilor sau a cailor de acces.

Aceşti stâlpi echipaţi complet oferă avantajul de a folosi alimentarea cu energia solară, aceştia fiind echipaţi cu panouri solare fotovoltaice şi acumulatori pentru stocarea energiei. Panourile fotovoltaice montate pe aceşti stâlpi de iluminat solar produc 200 Wh, media zilnică anuală, iar acumulatorii pot stoca 400 Wh.

Stâlpii de iluminat solar echipaţi complet PV-3M au următoarele componente: un panou solar fotovoltaic IPM 60W, o baterie pentru panou fotovoltaic 12V33Ah TRJ AGM, un regulator fotovoltaic Steca PR 1010, o lampa cu leduri pentru iluminatul solar x6 Idella Sunshine 12v15W, o cutie de conexiuni cu protecţie IP66 pentru panouri fotovoltaice ŞERB-44 şi un stâlp galvanizat de iluminat ST-3M cu o înălţime de 3 metri. Împreună formează un adevărat sistem fotovoltaic cu leduri pentru iluminatul cu energie curată, non-poluantă.

Mai multe detalii despre acești stâlpi de iluminat solar echipați complet PV-3M și despre tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns