O casă echipată inteligent foloseşte un stâlp de iluminat hibrid pentru grădină

1

Fiecare locuinţă trebuie să pună preţ pe metoda folosită pentru iluminatul grădinii sale. Cu toţii ne dorim să facem economii, însă este momentul să realizăm că pentru a putea economisi bani trebuie să ne echipăm casa cu sisteme care în timp nu necesită resurse suplimentare.

Iluminatul, o necesitate pentru orice locuinţă

Stâlp de iluminat hibrid cu panouri solare și eoliană HI-4M

Stâlp de iluminat hibrid cu panouri solare și eoliană HI-4M

Curtea sau grădina unei case trebuie să beneficieze de lumină pe timp de noapte. Iluminatul contribuie la siguranţa casei, căci o casă care nu beneficiază de o iluminare adecvată pe timpul nopţii poate fi vulnerabilă în faţa hoţilor.

O locuinţă trebuie să pună accent pe sistemul de iluminat ales. În funcţie de opţiune, familiile pot economisi bani importanţi în timp sau, din contră, pot plăti lunar facturi costisitoare de electricitate.

Investeşte în viitor cu un stâlp de iluminat hibrid pentru grădină econom

Un stâlp de iluminat hibrid pentru grădină este o alternativă extrem de avantajoasă pentru sistemele tradiţionale care folosesc energie electrică de la reţeaua naţională. Un astfel de stâlp de iluminat hibrid cu panouri solare şi eoliană HI-4M foloseşte energia electrică produsă de panourile solare monocristaline şi de turbina eoliană, deci nu necesită conectarea la reţeaua de electricitate. Această metodă este una economă pentru orice locuinţă, căci veţi uita de facturile costititoare cu acest stâlp care funcţionează independent.

Puteţi adapta această metodă alternativă de iluminat nevoilor voastre, montând senzor de mişcare. În acest fel veţi beneficia de o grădină luminată doar când este sesizată o mişcare, economisind astfel energie.

Panoul solar monocristalin cu care este dotat acest stâlp hibrid pentru iluminat oferă 310 Wh media zilnică anuală, în timp ce turbina produce 44 W dacă vântul bate cu puterea de 15m/s. Este important de reţinut faptul că acumulatorul solar are capacitatea de a stoca 400 Wh, energie care face faţă fără probleme iluminatului unei grădini pentru întreaga noapte.

Descriere stâlp de iluminat hibrid cu panouri solare şi eoliană HI-4M

Acest stâlp de iluminat hibrid cu panouri solare şi eoliană este ideal atât pentru iluminatul parcărilor private sau publice, aleilor cât şi pentru grădina sau căile de acces. Opţional, pentru acest stâlp hibrid de iluminat se poate monta cu senzor de mişcare.

Stâlpul de iluminat hibrid cu panouri solare şi eoliană este un stâlp complet echipat, oferind o alternativă economică pentru iluminatul clasic, fiind în acelaşi timp o soluţie non-poluantă, prietenoasă cu mediul. Amintim că panoul solar monocristalin produce 310 Wh, media zilnică anuală, turbină mică produce 44 W pe vânt de 15 m/s, iar acumulatorul solar poate stoca 400 Wh.

Mai multe detalii despre acest stâlp de iluminat hibrid cu panouri solare şi eoliană şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Invertor solar obţinere energie electrică ieftină | eSolar.ro

Lasa un raspuns