O lampă cu leduri pentru iluminatul public este soluţia pentru un oraş modern

0

Iluminatul public este necesar în fiecare oraş, fie că vorbim despre şoferi sau pietoni. Avem nevoie ca străzile, parcurile, parcările să fie adecvat iluminate pentru noapte, pentru a se împiedica diverse accidente.

Un oraş nu poate funcţiona fără o sursă de lumină pe timp de noapte. De aceea, trebuie ca sisteme eficiente şi econome să fie montate peste tot, fie pe drumurile publice, curţi ale şcolilor, parcuri, fie în spaţiile firmelor private.

Variante convenabile pentru iluminat: lămpile solare cu leduri

Lampă cu leduri pentru ilumatul solar public x6 Idella Sunshine 12v15W

Lampă cu leduri pentru ilumatul solar public x6 Idella Sunshine 12v15W

Pentru grădiniţe, parcuri, iluminatul public sau al parcărilor este necesar un sistem bine pus la punct, care să nu dea greş. Există variante foarte convenabile pentru iluminat: lămpile solare cu leduri. Acestea sunt econome şi durabile, fiind ideale pentru toate nevoile.

O lampă cu leduri pentru iluminatul public este o unealtă foarte apreciată, deoarece nu necesită conectarea la reţeaua de electricitate publică. Astfel, facturile costisitoare la energie electrică se vor diminua, iar mediul înconjurător nu va fi poluat.

Lămpile solare Idella Sunshine sunt ideale pentru iluminatul oricărui loc public, deoarece puterea totală de 15W este ideală pentru acest scop. Lămpile cu 6 leduri nu afectează natura, deoarece folosesc drept materie primă energia solară prelucrată de panourile solare fotovoltaice.

Lămpile solare cu leduri sunt perfecte pentru iluminatul public

Pentru diferite nevoi, puteţi alege dintre 3 variante de focalizare: fascicul larg, mediu sau eliptic. Nu trebuie să vă temeţi de ploaie sau de furtuni, deoarece lămpile solare cu 6 leduri au o rezistenţă foarte mare la vânt şi apă.

Lămpile solare cu leduri sunt perfecte pentru iluminatul public, deoarece sunt eficiente, econome şi durabile. Alegerea lor este un lucru benefic pentru noi şi pentru natură, rezultatele fiind imediate. Lămpile sunt foarte rezistente în timp, aşa că sunt o investiţie de viitor pentru spaţiile publice.

Descriere generală a lămpii cu leduri pentru iluminatul solar X6 Idella Sunshine 12v15W

Iluminatul solar a devenit o alternativă a iluminatului clasic demnă de luat în seamnă datorită beneficiilor oferite, atât ulilizatorilor rezidentiali, cât şi utilizatorilor mari (primării, instituţii, firme mari etc.). Ce oferă iluminatul solar cu leduri? În primul rând oferă alternativă mai puţin costisitoare, acest lucru simţindu-se când factură la energie electrică va scădea considerabil şi în al doilea rând oferă soluţia non-poluantă, prietenoasă cu mediu, dacă sistemul de iluminat cu lămpi cu leduri este alimentat de la panouri solare fotovoltaice.

Mai multe detalii despre lămpile cu leduri și alte corpuri de iluminat cu leduri găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns