Panouri solare, fotovoltaice şi generatoare eoliene Timiş – Timişoara

Probabil că ştiţi deja că energia solară este cea mai curată, cea mai ieftină şi printre cele mai nepoluante energii disponibile. Până nu demult, acesta nu era însă cea mai disponibliă. Mulţi nu erau familiarizaţi cu ea, mulţi nu şi-o puteau permite. În zilele noastre aceste probleme au început să dispară.

Astfel, soluţiile ieftine şi la îndemână au ajuns şi în Timişoara. Spre exemplu, dacă sunteţi preocupaţi de găsirea unei surse foarte ieftine de apă caldă puteţi apela la panourile solare nepresurizate. Acestea sunt foarte utile mai ales persoanelor care au posibilitatea de a urca stocatorul de apă la înălţime, pentru a beneficia de cădere gravitaţională. Aceste panouri deţin şi un controler de monitorizare şi afişare a temperaturii apei. Acestea sunt utile când temperaturile sunt ridicate, ceea ce pentru timişoreni nu e o problemă.

Panouri_solare_cu_tuburi_vidate_Orio_223

Panouri solare nepresurizate Timisoara

Tot pentru consumatorii domestici, dar nu numai, sunt utile centralele eoliene. Dacă cei interesaţi de energia neconvenţională doresc să fie independeţi cu ajutorul acestora, nu au nevoie de vânt constant şi un montaj adecvat, lucruri nelipsite în Timiş. Chiar dacă există perioade cu vând slab, sau fără vânt, nu trebuie să vă descurajaţi. Există generatoare eoliene  concepute să funcţioneze optim chiar şi la cel mai mic vânt şi să stocheze energia în acumulatori în perioadele cu vânt puternic.

Generator_electric_eolian_RTL_913_12V_14W_84W_156W

Generator eolian pentru casa in Timisoara

Cei care stau la casă, sau au o firmă şi doresc să îşi minimalizeze costurile energiei electrice pot profita şi de lămpile de iluminat cu leduri pentru spaţiile deschise. Aceste lămpi pot furniza iluminatul exterior fără a fi racordate la reteaua electrică.

Lampi_de_iluminat_cu_LED-uri_spatii_deschise_HELLA_Case_1

Lampa solara pentru stalpi de iluminat in Timisoara

Toate produsele menţionate pot fi comandate de pe esolar.ro iar montajul se poate efectua cu solar-service.ro

Roxana Moraru