Panourile solare, panourile fotovoltaice şi turbinele eoliene şi-au găsit rostul în Brăila

0
Panouri solare plane cu boiler

Panouri solare plane cu boiler

Energia solară şi energia eoliană câştigă din ce în ce mai mult teren în judeţul Brăila. Sute de oameni din portul danubian au ales să treacă la energie solară şi eoliană şi să renunţe parţial sau chiar total la sursele de energie convenţională. Cei mai mulţi dintre aceştia şi-au schimbat modul de obţinere a energiei termice depunând cereri de finanţare din partea statului pentru achiziţionarea de panouri solare. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte energia electrică, turbinele eoliene sunt deja considerate de brăileni soluţia optimă pentru viitorul apropiat. Cu toate că încă turbinele eoliene se găsesc în Brăila sub formă de parcuri eoliene, nu este exclus ca în viitorul apropiat să fie văzute şi în curţile oamenilor de rând. Motivul? S-au găsit soluţii pentru instalare uşoară, reducerea zgomotului produs de turbinele mari, dar şi pentru instalarea lor cu costuri cât mai reduse.

Dacă doriţi ca energia verde să facă parte şi din povestea dumneavoastră de viaţă, trebuie să ştiţi că există posibilitatea ca panourile solare, panourile fotovoltaice, dar şi turbinele eoliene pot ajunge foarte uşor în Brăila. În funcţie de nevoile fiecăruia dintre voi, panourile solare, panourile fotovoltaice şi turbinele eoliene vă pot asigura independenţa energetică la care mulţi brăileni visează.

Seturi de panouri solare plane cu boiler orizontal

După cum am precizat, cei mai mulţi dintre brăileni au optat pentru panouri solare. Un foarte bun mod de a obţine energie termică este utilizarea panourilor solare plane cu boiler orizontal. Aceste tipuri de seturi conţin boilere termoelectrice orizontale 2 serpentine de 300 litri perfecte pentru obţinerea aportului de apă caldă dar sunt compatibile şi cu sistemul de încălzire solară. Tot ceea ce vă trebuie pentru a avea la dispoziţie aceste panouri solare e să dispuneţi de suficient loc pe acoperiş şi loc pentru boilerul solar.

Kiturile fotovoltaice policristaline, pentru independeţa energetică

Kit panouri fotovoltaice

Kit panouri fotovoltaice

Instalarea unor kituri de panouri fotovoltaice este la fel de uşoară. Kiturile fotovoltaice policristaline reprezintă ingredientul secret pentru partida de pescuit reuşită sau pentru o plimbare cu barca, de poveste. Încărcarea completă a bateriei are loc în 1-2 zile, iar dacă este folosit zilnic poate oferi între 100 şi 250 de Waţi pe zi.

Miniturbine eoliene pentru aport de energie electrică

Tot pentru plimbări pe apă reuşite pot fi folosite şi miniturbinele eoliene. Acestea sunt numai bune pentru încărcarea electronicelor necesare într-o excursie la pescuit sau pur şi simplu o plimbare cu barca sau yachtul. Dacă se utilizează acest tip de turbine eoliene e bine să se ştie că sunt recomandate pentru sistemele permanente.

Toate produsele menţionate pot fi comandate de pe esolar.ro iar montajul se poate efectua cu solar-service.ro

Share.

Lasa un raspuns