Pentru a avea sisteme solare fotovoltaice productive sunt necesare invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea

1

Un sistem solar fotovoltaic într-o gospodărie are rolul de a produce energie electrică pentru locuinţă. Panourile solare pot aduce însă un aport şi la instalaţia termică, pentru încălzirea apei menajere sau pentru iluminat, cu lămpi solare cu LED.

Care este rolul unor invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea?

invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea preț

Invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea DLX 2.0 Danfoss

Aceste invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea sunt esenţiale pentru a putea beneficia de electricitatea produsă de un sistem fotovoltaic. Fără invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea, nu putem conecta dispozitivele electrice la energia produsă de panourile solare.

Aceste invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea au rolul de a aduce în reţeaua locuinţei toată electricitatea obţinută de panourile solare. Invertorul trebuie să fie calitativ şi durabil, pentru ca familia să poată face economii în timp.

Invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea DLX 2.0 Danfoss, o investiţie inteligentă

O variantă care merită să fie luată în calcul sunt aceste invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea DLX 2.0 Danfoss. Tehnologia înaltă de funcţionare este excelentă pentru sistemul solar fotovoltaic, oferind locuinţei energie electrică ieftină, fără a polua natura.

Aceste invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea presupun o izolaţie galvanică. Acest tip de izolaţie este unul special, ce permite comaptibilitatea invertorului cu mai multe tipuri de celule de panouri solare fotovoltaice.

Invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea DLC 2.0 Danfoss, în pas cu tehnologia

La baza funcţionării acestei game de invertoare se află transformatorul pentru şiruri de panouri fotovoltaice, aceste invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea fiind calitate, durabile şi econome. Având o greutate de 19 kg, montarea se face uşor, iar monitorizarea este în pas cu tehnologia, căci puteţi vedea datele de producţie în timp real folosind tableta sau telefonul. Cu o putere nominală de 2 kW şi cu o eficienţă de 96,9%, invertorul solar trifazic din gama DLC 2.0 Danfoss este eficient, flexibil şi uşor de folosit de către orice proprietar de instalaţie fotovoltaică.

Dacă alegeţi să achiziţionaţi în locuinţă un sistem solar fotovoltaic cu siguranţă veţi îmbina confortul cu protejarea naturii, căci o asemenea instalaţie aduce un mare aport de electricitate pentru casă fără a polua mediul înconjurător.

Descriere invertoare de curent trifazice cu injectare în rețea DLX 2.0 Danfoss

Invertoarele curent trifazice cu injectare în rețea DLX 2.0 Danfoss sunt invertoare pe bază de transformator pentru șiruri de panouri fotovoltaice ce prezintă un nivel înalt de eficiență, ușurință în utilizare și flexibilitate. Cu o greutate de 19 kg, aceste invertoare sunt ușor de manevrat și instalat și prezintă un sistem simplu de monitorizat ce poate fi realizat și de la distanță, datele de producție putând fi afișate în timp real direct pe telefonul mobil sau pe tabletă. Invertoarele trifazice cu injectare în rețea DLX 2.0 Danfoss prezintă o izolație galvanică ce permite adaptarea acestora la majoritatea tehnologiilor celulelor panourilor fotovoltaice. Acestea au o carcasa din aluminiu turnat ce permite montarea atât în interior, cât și în exterior și asigură protecție împotriva celor mai adverse condiții de mediu.

Mai multe informații despre un astfel de invertor de curent trifazic cu injectare în rețea, dar și despre alte invertoare trifazice pentru fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron | eSolar.ro

Lasa un raspuns