Primii paşi spre energia verde cu eoliana pentru casă Idella FlyBoy

0

Energie curată datorită instalării unui sistem eolian pentru casă

Turbină eoliană mică pentru casă

Turbină eoliană mică pentru casă

Înainte de instalarea unei turbine eoliene pentru casă, e esenţial să ţineţi cont de anumiţi factori. Ei vă vor ajuta să nu aveţi parte de probleme în procesul instalării sistemului eolian care va aduce energie curată în locuinţa dumneavoastră. Primul pas în acest proces este de a vă evalua zona în care locuiţi, pentru a determina dacă aveți o resursă bună de vânt. De multe ori, o astfel de investiţie presupune costuri destul de ridicate, dacă e să ne referim şi la instalarea turbinei eoliene mici, iar dacă zona în care locuiţi este ferită de vânturi suficient de puternice să vă genereze energia de care aveţi nevoie, o asemenea investiţie s-ar putea dovedi, într-un final, inutilă. De aceea, e imperativ să fiţi foarte atenţi la condiţiile meteorologice din zonă. Acest lucru poate fi făcut de profesionişti, de oameni cu experiență care „simt”, masoară şi pot estima resursele de vânt. Aceştia se folosec de cartografiere, de date meteorologice, precum și de experiența locală pentru a determina ce generator eolian este potrivit pentru proprietatea dumneavoastă, cât de înalt trebuie să fie turnul şi, în general, la ce performanțe să vă aşteptaţi de la turbina eoliană pe care aţi ales-o.

Turbina eoliană, parte dintr-un sistem eolian

La fel de important, atunci când se estimaţi costul unui sistem eolian, asigurați-vă că aţi luat în calcul sistemul complet. Turbina eoliană este doar o parte a pachetului, și rareori partea cea mai scumpă. Nu uitaţi că mai aveţi nevoie şi de turn și de fundație, echipamente de transmisie, electronice, de măsurare, și alte accesorii pentru ca sistemul să funcţioneze. În timp ce este foarte tentant să vedeţi o turbină eoliană mică ridicată deasupra casei dumneavoastră, satisfăcându-vă nevoile energetice, cel mai bine este să abordaţi un astfel de proiect cu ochii deschiși şi cu obiective clare. În primul rând, amintiți-vă că eficiența energetică va fi cel mai mare avantaj atât pentru buzunar, cât şi pentru mediu, decât orice alt sistem convenţional. Nu uitaţi niciodată de achiziționarea celor mai eficiente aparate pe care le puteți cumpăra, și de utilizarea energiei cu înțelepciune în întreaga casă.

Eoliană pentru casă

Eoliana pentru casa Idella FlyBoy de 600W, în zonele cu vânt constant, generează curent electric pentru iluminatul exterior al casei cât şi pentru electronicele folosite zilnic. Este nevoie de un banc de acumulatori pentru stocarea energiei produse şi neconsumate pentru perioadele cu vârf. Turbinele eoliene mici pentru case FlyBoy 300W, respectiv 600W, sunt ideale pentru uz casnic, sunt uşoare, mici şi foarte silenţoase, mai mult de atât, pornesc de la vant de 0.8m/s.

Mai multe modele de turbine eoliene mici cât şi alte tehnologii curate vă stau la dispoziţie pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns