Setul panouri solare plane cu boilere solare all in one, setul complet pentru o apă caldă curată, constantă şi ieftină

1

Sisteme de încălzire neconvenţionale cu seturi de panouri plane şi boilere all in one

Set integrat cu panouri solare pentru încălzire Smarty One

Set integrat cu panouri solare pentru încălzire Smarty One

Dacă vă decideţi să schimbaţi modul de obţinere a energiei termice cu unul mai eficient care produce mult mai puţine emisii de CO2, un sistem foarte potrivit este setul de panouri solare plane cu boilere solare all in one. Acesta este un sistem de încălzire a locuinţei şi a apei calde menajere, bazat pe surse de energie neconvenţionale. În plus, sistemul reprezintă o alternativă flexibilă şi avantajoasă ca şi costuri, comparativ cu o centrală sau un boiler pe gaz metan. În plus, eficienţa este un punct forte şi din punct de vedere al combustibilului consumat, oferind astfel un maximum de confort şi atunci când soarele nu este puternic. Pompele de căldură cu design de ultimă generaţie folosesc tehnologia avansată pentru a transforma energia inepuizabilă din mediul înconjurător în căldură utilizabilă pentru încălzirea apei menajere sau a locuinţei. Cu toate că pare a fi un sistem extrem de complicat acesta nu dă bătăi de cap la instalare, fiind extrem de uşor de montat.

Acest sistem de încălzire de înaltă performanţă poate fi utilizat atât şa încălzirea locuinţei cât şi la producerea de apă caldă menajeră. Dacă energia solară nu este utilizată imediat, boilerul construit special poate depozita mari cantităţi de apă încălzită chiar şi pentru o zi întreagă pentru a putea fi utilizată ulterior fie pentru apă caldă fie pentru încălzire.

Invertorul acestui set de panouri solare plane cu boilere solare all in one se adaptează la cerinţele constante de încălzire ale sistemului. Nu este nevoie să vă stresaţi prea mult cu setările, temperatura programată fiind menţinută optim indiferent de factorii de influenţă interiori şi exteriori precum cantitatea de lumină solară, numărul de oameni din cameră şi aşa mai departe. Toate acestea duc la un nemaiîntâlnit confort, o prelungire a duratei de viaţă a sistemului din moment ce este utilizat doar atunci când e nevoie de el şi la economie de energie şi costurile acesteia de până la 30%.

Set de panouri solare plane cu boiler all in one, potrivit atât pentru uz industrial cât şi uz rezidenţial

Setul panouri solare plane cu boilere solare all in one, un adevărat specialist al modalităţii de încălzire a locuinţei poate fi utilizat atât în spaţii comerciale şi industriale mari cât şi în spaţii private de orice dimensiuni.

Energia produsă pentru încălzirea termică este obţinută în aşa fel încât tot sistemul să fie sustenabil, produsele să fie reciclabile, iar pierderile de căldură să fi minime. Designul acestui set aplică cu stricteţe principiile eco-designului, folosind cât mai astfel cât mai puţine materiale ce dăunează mediului înconjurător.

Sistemul oferă o varietate mare de temperaturi cuprinse între 25º – 80ºC, lucru care permite conectarea a mai multor emiţătoare de căldură incluzând şi încălzirea prin podea, convertoare, radiatoare, fiind compatibil şi cu sistemele existente de încălzire.

Aşadar dacă vă hotărâţi să apelaţi al acest sistem de încălzire vă asiguraţi un sistem care oferă o varietate de temperaturi, o eficienţă crescută cu costuri scăzute, volum mare de apă caldă şi energie verde.

Mai multe seturi de panouri solare plane cu boilere şi detalii găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Panouri solare şi puffere apă caldă ieftină | eSolar.ro

Lasa un raspuns