Sunt utile trackerele în kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene?

2

Raspunsul este simplu: binînțeles! Mai ales că astfel de kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene sunt ideale pentru locațiile care sunt greu accesibile și în care racordarea la rețeaua electică națională este imposiblă sau ar impune costuri mult prea mari.

În plus, aceste metode alternative de producere a energiei electrice reprezentate de kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene sunt din ce în ce mai căutate de către agricultori pentru că oferă avantajele de care oricine are nevoie: economie, eficiență și ecologie.

Cu kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene agricultura capătă o altfel de valoare

Kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene preț

Kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene

Deoarece timpurile se schimbă, și modul în care se face agricultură se schimbă. Astfel, o serie de kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene dă o altă valoare acestui segment important pentru orice țară.

Energia verde utilizată de aceste kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene face dintr-o astfel de soluție de producere de energiei electrică un adevărat punct de plecare pentru o nouă eră în agricultura modernă.

Kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene: care este rolul trackerelor solare?

Trackerele solare prezente la aceste kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene sunt dispozitivele pe care sunt montate panourile solare. Acestea au rolul de a se ghida după poziția soarelui, precum floarea-soarelui și astfel panourile pot capta mai multă energie solară. Un avantaj major al trackerelor solare este acela că nivelul producției de energie pe durata zilei va crește cu peste 50% față de structurile clasice de susținere a panourilor.

Investiția în kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene se amortizează mai repede

Investiția în astfel de kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene se amortizeză repede și asta pentru că nu sunt implicate costuri mari pentru mentenanță, iar energia eoliană și cea solară folosită fac parte din categoria energii inepuizabile. Și datorită trackerlor care dublează producța de energie, aceste kituri sisteme hibride cu instalaţii fotovoltaice pe trakere şi eoliene sunt mai productive.

Descrierea kiturilor hibride eoliene și solare pentru irigații agricole cu putere instalată de 3kW pe trackere solare și 3kW turbină

Kiturile hibride eoliene și solare pentru irigații agricole cu putere instalată de 3kW pe trackere solare și 3kW turbină sunt ideale pentru zonele izolate în care accesul la rețeaua de electricitate națională este limitat. Alcătuite din 12 panouri fotovoltaice susținute de 3 trackere, o turbină eoliană, două invertoare, un regulator de încărcare și 16 baterii solare cu acid, kiturile hibride eoliene și solare pentru irigații agricole cu putere instalată de 3kW pe trackere solare și 3kW turbină oferă necesarul de energie electrică pentru sistemele de irigații ale terenurilor agricole. Cele 12 panouri fotovoltaice ale acestor kituri hibride pentru irigații în agricultura vor produce o medie zilnic anuală de energie electrică de 10kWh, dacă au o orientare sudică și o înclinație de 35-45 de grade, iar turbină va produce 3kWh, în cazul în care bate vântul cu 12m/s.

Pentru mai multe detalii despre aceste kituri hibride eoliene și solare pentru irigații agricole cu putere instalată de 3kWh pe trackere solare și 3kWh turbină, dar și despre alte kituri solare fotovoltaice și eoliene pentru irigații în agricultură, accesați esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Regulatoare pentru baterii solare şi eoliene | eSolar.ro

  2. Pingback: Sistem turbină eoliană 12 kW irigaţii agricole | eSolar.ro

Lasa un raspuns