Tehnologia unor baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah determină o durabilitate mare

0

Bateriile solare încărcate de la panouri sunt o componentă importantă a sistemului solar off-grid. Unul dintre avantajele unor baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah este portabilitatea.

Energie verde oriunde cu baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah

Baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah preț

Baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah

O baterie solară poate fi transportată oriunde, pentru a oferi proprietarului energie verde. Astfel că în rulotă, în bărci, în caravane sau pentru mașinuțele electrice, o baterie solară încărcată garantează pornirea motorului. O gamă de baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah este potrivită pentru deplasări datorită rezistenței la șocuri și a greutății de 17kg.

Baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah pentru sistemele care necesită curenți mari

Bateriile AGM, așa cum sunt și aceste baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah, au o putere mare de încărcare, fiind ideale pentru a pune în funcțiune motoare pretențioase, așa cum sunt cele de bărci, rulote sau caravane. În plus, ciclul de viață este unul mare la baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah, astfel că proprietarul se bucură de o investiție durabilă, ce se amortizează în timp.

Investiția în baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah este una de viitor, întrucât au o tehnologie de funcționare ce le garantează durabilitatea.

O gamă de baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah are electrolitul format din apă și acid sulfuric

Bateriile cu ciclu profund AGM sunt foarte populare pe piața acumulatorilor solari. O gamă de baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah are electrolitul format dintr-un amestec de apă și acid sulfuric. Aceste baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah sunt durabile la orice condiții, mai ales la șocuri mecanice, datorită funcției de absorbire a electrolitului într-un material de fibră de sticlă, între plăcile de capilaritate.

În plus, o gamă de baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah are o autodescărcare lunară scăzută (între 1 și 3%). În acest fel avem garanția că aceste baterii fotovoltaice solare cu descărcare adâncă 12V-230Ah pot fi depozitate pe perioade lungi, spre deosebire de bateriile standard.

Descrierea bateriilor cu ciclu profund AGM 12 Volţi-55 Amperi MasterVolt pentru instalaţii fotovoltaice şi eoliene

Bateriile cu ciclu profund AGM 12 Volţi-55 Amperi MasterVolt pentru instalaţii fotovoltaice şi eoliene au electrolitul format dintr-un amestec de apă şi acid sulfuric care, în cazul unor şocuri mecanice nu prezintă pericol de scurgere, întrucât este absorbit într-un material din fibre de sticlă, între plăcile de capilaritate. Bateriile cu ciclu profund AGM 12 Volţi-55 Amperi MasterVolt pentru instalaţii fotovoltaice şi eoliene nu necesită deloc întreţinere, pot fi instalate în orice condiţii şi nu au nevoie de ventilaţie. În plus, bateriile cu ciclu profund AGM 12 Volţi-55 Amperi MasterVolt pentru instalaţii fotovoltaice şi eoliene sunt ideale şi pentru sistemele care necesită curenţi mari, că de exemplu pornirea unor motoare de bărci, rulote sau caravane, întrucât suportă cicluri profunde de descărcare şi încărcare.

Mai multe detalii despre aceste baterii cu ciclu profund AGM 12 Volti-55 Amperi MasterVolt pentru instalații fotovoltaice și eoliene, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns