Un invertor solar, indispensabil în obţinerea de energie electrică ieftină

1

Cu toţii ne dorim să avem în locuinţa proprie instalaţii moderne şi eficiente, care să ne ajute să facem economii. Pentru a avea o casă echipată inteligent, valorificarea energiei solare este un prim pas important. Pentru a face economii, achiziţionarea unui sistem solar fotovoltaic este cea mai bună alegere.

Un sistem solar fotovoltaic, cheia către energie electrică ieftină într-o gospodărie

Invertoare curent trifazice cu injectare în rețea DLX 2.0 Danfoss cu ușurință în instalare

Invertoare curent trifazice cu injectare în rețea DLX 2.0 Danfoss cu ușurință în instalare

O instalaţie fotovoltaică este o investiţie în viitor. Folosind energia gratuită a soarelui pe post de materie primă, acest sistem oferă electricitate pentru locuinţa noastră, facturile lunare diminuându-se considerabil.

Sistemul solar fotovoltaic are nevoie de panouri solare, care să convertească energia soarelui în energie electrică. Panourile solare trebuie montate pe acoperiş şi de ele depinde în mare parte întreg procesul de obţinere a electricităţii într-un mod alternativ.

Pe de altă parte, nu trebuie să uităm nici de invertor, acumulatori sau controler, căci şi aceste componente sunt importante şi indispensabile unui sistem solar fotovoltaic funcţionabil.

Invertorul trifazic: care este rolul său?

Dacă panourile solare transformă energia soarelui în electricitate, invertorul preia această energie indispensabilă nouă şi o  trimite în instalaţia casei. Aşadar, degeaba panourile produc electricitate dacă nu există un invertor de calitate care să o aducă la consumator. Concluzionăm că rolul invertorului este esenţial, iar investiţia trebuie încă de la început făcută într-un invertor calitativ şi durabil.

Invertorul trifazic DLX 2.0 Danfoss, o alegere bună pentru sistemul fotovoltaic

Pentru a obţine energie electrică ieftină, alegerea invertorului trebuie să aibă în vedere durabilitatea în timp a acestui. Ştim că dacă un produs este rezistent în timp şi eficient vom beneficia de economii, aşa că acelaşi lucru ni-l dorim şi în acest caz.

Invertorul trifazic DLX 2.0 Danfoss este este pe bază de transformator pentru şiruri de panouri fotovoltaice, având un grad de eficienţă înalt. Datorită greutăţii de doar 19 kg, aceste invertoare Danfoss sunt uşor de manevrat şi de montat, fiind ideale pentru sistemul fotovoltaic.

Aceste invertoare solare Danfoss au o carcasă din aluminiu turnat care fereşte mecanismul de condiţiile meteorologice nefavorabile, căci puteţi monta invertorul în casă sau afară. Cu o putere nominală de 2 kW,  acest invertor este perfect pentru a obţine energie electrică ieftină într-o gospodărie.

Descrierea invertoarelor curent trifazice cu injectare in retea DLX 2.0 Danfoss

Invertoarele curent trifazice cu injectare in retea DLX 2.0 Danfoss sunt invertoare pe baza de transformator pentru siruri de panouri fotovoltaice ce prezinta un nivel inalt de eficienta, usurinta in utilizare si flexibilitate. Cu o greutate de 19 kg, aceste invertoare sunt usor de manevrat si instalat si prezinta un sistem simplu de monitorizat ce poate fi realizat si de la distanta, datele de productie putand fi afisate in timp real direct pe telefonul mobil sau pe tableta. Invertoarele trifazice cu injectare in retea DLX 2.0 Danfoss prezinta o izolatie galvanica ce permite adaptarea acestora la majoritatea tehnologiilor celulelor panourilor fotovoltaice. Acestea au o carcasa din aluminiu turnat ce permite montarea atat in interior, cat si in exterior si asigura protectie impotriva celor mai adverse conditii de mediu.

Mai multe detalii despre acest invertor solar trifazic un injectare în reţea şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Pompe de căldură aer-apă 15.4 kW apă caldă | eSolar.ro

Lasa un raspuns